Вхід | Реєстрація

У Лубнах завалилися їдальня і бібліотека

За минулу добу на території області зареєстровано 5 надзвичайних подій: 3 пожежі, дорожньо-транспортна пригода (1 чол. загинув) та випадок часткового руйнування споруди. Зокрема, у Лубнах по вул. Радянській надійшло повідомлення про те, що на території ЗОШ 1-3 ступенів № 8 в одноповерховій будівлі, в який розташовані їдальня та бібліотека, внаслідок тиску мокрого снігового покрову сталося руйнування даху. Пригода трапилася вночі, тому постраждалих немає.
Пожежі:Кременчуцький район с. Єрестівка вул. Шевченка, в житловому будинку громадянина Б., 1935 р.н., виникла пожежа Вогнем знищено очеретяну покрівлю на площі 54м2 та дерев’яне перекриття на площі 20м2. Збиток – 5 000 грн. Врятовано майна на суму 2 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення СДПЧ-12.
16.02.2010 р. 0620 Гадяцький район с.Рашівка, в літній кухні громадянина К., 1929 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю, дерев`яне перекриття на площі 20м2 та домашнє майно. Збиток – 7 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. В гасінні приймало участь одна одиниця техніки ТОВ «Стандарт Агро» с.Рашівка. Підрозділи МНС не викликались.
16.02.2010 р. 1444 м.Полтава Київський район, в гаражі № 157, гаражного кооперативу «Граніт», виникла пожежа. Вогнем пошкоджено речі бувші вжитку. Збитки та причина пожежі – з`ясовуються. Врятовано гараж на суму 20 000 грн. В гасінні приймало участь 1 відділення АРЧ.

За інформацією управління прогнозування МНС України та Полтавського центру гідрометеорології погода на 17.02.2010 р. очікується: мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний 5-10 м/сек, температура повітря по області вночі…-7…-12ºС, вдень…-2…-7ºС., по м. Полтава: вночі…-8…-10ºС, вдень…-4…-6ºС.

Автор: ГУ МНС в області, www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 13:55 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації