Вхід | Реєстрація

Прядівка оновлюється

Прядівка оновлюється

Спільними зусиллями відремонтували трактор Т-25 у Прядівській школі. У шкільному гаражі знаходився трактор, який дуже давно поламався і став непридатним для використання. Адміністрація школи наважилась відновити залізного коня. Та коштів, які зібрав трудовий колектив і надали місцеві постійні спонсори, на ремонт не вистачало. Директор школи звернулася за допомогою до керівництва ОТГ і виконавчого комітету. Було приємно, коли на прохання зреагували. Допомогли з фінансами на капітальний ремонт, а заодно придбали до трактора і лопату для розгортання снігу та лійку для посипання дороги під час ожеледиці. Тож під час хуртовин подвір’я школи завжди буде очищене від снігу, а шкільний автобус безперешкодно під’їжджатиме до корпусів. Крім того, ще Прядівська школа поповнилася новою офісною технікою для управлінсько-господарської діяльності.

Минулого тижня голова Царичанської ОТГ Геннадій Сумський разом із керівником Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталією Дениско вручили Прядівській медичній амбулаторії обладнання для облаштування клінічної лабораторії обробітку крові та сечі, а саме: фотоелектроколориметр, мікроскоп бінокулярний, лейколічильник та центрифугу. Це обладнання придбане у кінці 2017 року за рахунок власних коштів селищного бюджету. Зауважимо, що кабінет для клінічної лабораторії був давно облаштований та самого обладнання і реактивів не мав понад 10 років. На даний час медсестра Прядівської медичної амбулаторії Альона Клисак проходить навчання для подальшої роботи на новому обладнанні.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2018, 16:53 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації