Вхід | Реєстрація

День народження Ротарі: 113 років добрих справ

День народження Ротарі: 113 років добрих справ

Сьогодні, 23 лютого 2018 року, виповнюється 113 років унікальній міжнародній громадській організації – Ротарі.  Вона об’єднує людей, що прагнуть втілювати позитивні зміни у своєму житті, у своїх громадах та у всьому світі. Ротарійці безкорисливо віддають частину свого часу, доходів, здібностей та сил іншим людям і завдяки цьому, духовно збагачуються самі.

Проекти, що реалізують ротарійці по всьому світу, є різноплановими. Вони присвячені сприянню миру, боротьбі з захворюваннями, захисту материнства та дитинства, забезпеченню населення чистою питною водою, підтримці освіти та розвитку місцевої економіки. Детальніше про Ротарі та ротарійців дізнавайтеся на офіційному сайті rotary.org.

Сьогодні Ротарі  - це понад 1,2 млн. однодумців у більш ніж 200 країнах світу, об’єднаних девізом «Служіння понад власне «Я». Серед ротарійців багато і українців.
 
Рух Ротарі в сучасній Україні існує вже 25 років. Зараз в Україні 50 Ротарі клубів, що об’єднали близько 1000 осіб. Більшість проектів українських ротарійців пов'язані з напрямком медицини та охорони здоров'я. Також серед популярних напрямків – соціальні (допомога дітям-сиротам, людям з інвалідністю, малозабезпеченим, престарілим), освітній, культурний та екологічний напрямки. 
 
За часи незалежності Ротарі в Україні зробили благочинних проектів на загальну суму більш ніж $25 млн. Це проекти, спрямовані на допомогу лікарням, покращення благоустрою, розвиток дітей та молоді, підтримка постраждалих внаслідок АТО, захист українців від вакцино-керованих інфекційних хвороб, збереження інтелектуально-культурної спадщини України та багато інших. 

Будьте частиною змін, які втілює Ротарі. Поділіться вашою пристрастю, вашим баченням та вашими цілями з Ротарі. Приєднайтесь до Ротарі сьогодні http://rotary.org.ua/pryiednatys

•    Детальніше з Ротарі в Україні та діяльністю українських ротарійців знайомтеся на офіційному сайті rotary.org.ua, Ротарійському порталі новин та сторінці у Facebook Ротарі в Україні.


 


Автор: Ротарі в Україні


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2018, 19:56 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації