Вхід | Реєстрація

Отримав значні обмороження тіла і вирішив до лікарні не звертатися...

О 22:21 16-го лютого до міського управління МНС міста Кременчук Полтавської області зателефонував житель міста Кременчук і повідомив про те, що сторож дачного кооперативу «Дормашивець», 1948 року народження поблизу с. Потоки потребує медичної допомоги. Звісно спочатку чоловік викликав швидку допомогу, але вона не змогла доїхати через снігові замети заввишки 1-го метра. Спецавтомобіль МНС також не зміг проїхати. Відстань була близько 1 кілометра, тож щоб не гаяти час бійці вирішили дібратися до хворого пішки. Чоловіка знайшли у сторожці в дуже тяжкому стані. Виявилося, що він 7-го лютого повертаючись із виборчої дільниці, попередньо відмітивши дану подію із приятелями, втратив свідомість поблизу дачного кооперативу. Чоловік пролежав у сніговому наметі досить тривалий час. Знайшли його жителі кооперативу, які поверталися до своїх будинків. Прийшовши до тями чоловік вирішив до лікарів не звертатися доки 15-го лютого йому не стало зовсім зле. Не маючи телефону, він наступного дня звернуся з проханням до жителя міста Кременчук, який і викликав спочатку лікарів, а потім і службу МНС міста Кременчук. Бійці МНС, за допомогою носилок, доставили чоловіка до карети швидкої. Постраждалого нагально було направлено в опікове відділення Кременчуцької центральної районної лікарні. Попередній діагноз - обмороження кінцівок ніг 4-ї ступені та пальцевих китиць обох рук 2-ї та 3-ї ступені.

Автор: Світлана Наталенко, Помічник начальника ГУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації