Вхід | Реєстрація

Безкоштовна юридична допомога від БФ «БО «КАРІТАС ХАРКІВ»

Безкоштовна юридична допомога від БФ «БО «КАРІТАС ХАРКІВ»

Благодійний фонд «Благодійна організація «Карітас Харків» працює з метою надавати кваліфіковану правову допомогу внутрішньо переміщеним особам та місцевому населенню адвокатами нашої організації всім особам на території Полтавської області. 

БО «БФ «Карітас Харків» втілює за підтримки Датської ради у справах біженців в Україні програму економічного розвитку (та юридичної підтримки) Східної України» Проект реалізується у двох областях – Харківській та Полтавській.

 

Адвокатами організації провадяться наступні заходи:

Поширення інформації: До ВПО буде доводитися інформація з важливих для ВПО питань, включаючи інформацію про послуги, що надаються державними те недержавними агенціями, загальна інформація про процеси доступу до соціальних виплат та державних послуг, а також будь-яка інша інформація, що стосується їхнього захисту та довгострокових рішень.

Юридичні консультації: Індивідуальні юридичні консультації будуть надаватися зі спеціальних юридичних питань, що зачіпають інтереси ВПО. В процесі надання юридичних консультацій, ВПО буде надано аналіз його/її юридичних прав, пов’язаних  з питанням звернення, а також відповідні засоби правового захисту.

Адміністративна підтримка:  ВПО буде надана адміністративна підтримка з метою надання можливості отримати доступ до державних та недержавних послуг та соціальних виплат. Приклади адміністративної підтримки включають підтримку у реєстрації ВПО, підтримку у реєстрації бізнесу, підтримку у заповненні орендних та будь-яких інших договірних документів.

Документаційна підтримка:  ВПО буде надаватися підтримка у отриманні цивільних документів (тобто, свідоцтв про народження, шлюб та смерть), внутрішнього паспорту та інших документів, пов’язаних із захистом та довгостроковими рішеннями по ВПО. За необхідності постачальник послуг буде отримувати повноваження від ВПО та отримувати документи із відповідних реєстрів/архівів від імені ВПО.

Судовий супровід: підтримка ВПО у судах всіх рівнів, тобто робота з представництва у судових інстанціях.

Юристи БФ «БО «Карітас Харів» завжди готові надати професійну юридичну допомогу у будь якій зручній та доступній формі внутрішньо переміщеним особам та місцевому населенню. ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА НАДАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО.

 

Контакти в Полтаві: (050)333-06-98, (095)282-72-49, (095)282-72-50, (050)401-48-20 (координатор проекту Золотухіна І.В.), м.Полтава, вул.Пилипа Орлика, 20/1.


Автор: Адвокат БФ «БО «Карітас Харків» Бехтер Л.В.
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2018, 18:43 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації