Вхід | Реєстрація

В Полтавській області наслідки погодних умов - надзвичайна ситуація

З 5-го по 12-е лютого на території Полтавської області спостерігалося значне ускладнення погодних умов у вигляді великої кількості снігу, хуртовин та шквального вітру (понад 30 м/сек). Хуртовини та шквальний вітер призвели до заметів на автошляхах, що у свою чергу стало причиною тривалого (понад 12 годин) припинення руху автотранспорту на більшості автодоріг обласного та районного значення.
У непроїзному стані знаходились автошляхи в Лубенському та Машівському районах, майже повністю було припинено рух на автошляхах Глобинського, Гребінківського, Диканського, Карлівського, Лохвицького, Миргородського, Новосанжарського, Оржицького, Пирятинського, Решетилівського, Чутівського та Шишацького районів. Крім того погіршення погодних умов призвело до часткового руйнування будівель та споруд на території області.
14-го лютого о 13:15 в місті Полтава по вулиці Шведська Могила, в трьохповерховому житловому будинку на шість під’їздів, внаслідок тиску мокрого снігового покрову стався обвал цегляного парапету даху над під’їздом №2. На місце події виїжджав автомобіль ВБ-22 ПДПЧ-2. Також у місті Лубни по вулиці Радянська, на території ЗОШ 1-3 ступенів № 8 в одноповерховій будівлі, в який розташовані їдальня та бібліотека, внаслідок тиску мокрого снігового покрову сталося руйнування даху. Постраждалих внаслідок обвалів та руйнування немає.
Відповідно класифікаційних ознак дану ситуацію в області визнано як надзвичайну ситуацію природного характеру.

Автор: Центр пропаганди ГУ МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 16:20 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації