Вхід | Реєстрація

Відстежуйте ціни онлайн

Відстежуйте ціни онлайн

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України створило онлайн-ресурс для відслідковування динаміки цін. Про це повідомили в Офісі ефективного регулювання.

— Інструмент дозволяє в декілька кліків побачити, як змінюються ціни на популярні продукти в Україні, і вже на основі цього матеріалу робити власні висновки, — розповідає голова Офісу Олексій Гончарук.

На сайті "Платформа ефективного регулювання" доступний інфляційний калькулятор, що дозволяє оцінити, як з часом змінювалися ціни в країні. За допомогою онлайн конструктора можна підібрати продукти, з яких складається страва, обрати часовий проміжок, і програма покаже, як змінювалася ціна на кожен інгредієнт окремо та на всю страву в цілому.

Онлайн-сервіс автоматично збирає дані з відкритих джерел (Держстат, НБУ, Світовий банк, Євростат) та фіксує щоденну динаміку цін на товари за даними найбільших онлайн-супермаркетів. Інформація представлена також в регіональному розрізі по областям.

Динаміка цін на споживчому ринку в регіонах оновлюється кожні два тижні. Динаміка цін в онлайн-магазинах оновлюється щодня. Індекси споживчих цін актуалізуються кожного тижня.

Користувач може редагувати графік відповідно до своїх цілей та завантажувати його на свій комп’ютер. Також є можливість вбудувати окремі графіки в свій веб-сайт.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2018, 14:30 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації