Вхід | Реєстрація

Займайтеся з репетитором — і високий бал гарантовано

Займайтеся з репетитором — і високий бал гарантовано

Кожен випускник та його батьки мріють про те, щоб вступити у вищий навчальний заклад на держзамовлення. Та для цього необхідно вдало скласти зовнішнє незалежне оцінювання й іспити у виші. На жаль, самостійно старшокласнику надзвичайно складно охопити увесь об’єм матеріалу, який вміщують у собі завдання ЗНО. Оскільки питання стосуються не програми 11 класу, а усього курсу дисципліни, що викладався протягом шкільних років. Зважаючи на ці обставини, навіть ті батьки, котрі вважають, що школа дає достатній багаж знань, записують свою дитини до репетитора. По-перше, це допомагає краще опрацьовувати дисципліну. По-друге, збільшує шанси набрати потрібну кількість балів для держзамовлення.

Особливо, коли це стосується точної науки, такої як фізика. Тут на допомогу прийде репетиторська компанія Букі. Справа в тому, що кращі репетитори фізики на сайті Букі чекають на учнів, яким потрібні ґрунтовні знання. 

Та перш, ніж говорити про сервіс Букі, треба зрозуміти, що не так зі шкільною програмою.

 

Чому дітям не цікаво вчити фізику у школі?

Хоча Міністерство освіти постійно впроваджує нові форми і методи вивчення різних дисциплін, більшість із них залишаються досить нудними. При вивченні, на перший погляд, достатньо цікавих тем викладач часто має на озброєнні один лише підручник. Ні тобі наочного матеріалу, ні відеоматеріалу, у якому показаний експеримент. А якщо навіть учням проводять лабораторні роботи, то обладнання теж або вже давно вийшло з ладу, або узагалі відсутнє. Це щось схоже на те, як на уроці трудового навчання двадцять хлопців вчаться працювати з одним випалювачем. Ідентична ситуація відбувається і на фізиці.

Ще один із варіантів — похилого віку викладач. На сьогодні законодавство не в праві звільняти учителів пенсійного віку. Тому вони, користуючись ситуацією, продовжують свою викладацьку діяльність. Іноді на таких уроках навіть мухи засинають, не говорячи вже про розуміння теми самими учнями.

 

Тут тобі і відгуки, і рекомендації 

При здачі зовнішнього незалежного оцінювання комісія не буде перейматись тим, чому випускник не знає відповіді на якесь питання. Тому допомога репетитора є обов’язковою. Тим більше, що на сайті Букі батьки й учні можуть обрати того викладача, який їм сподобається найбільше. На сервісі вказана детальна інформація про кожного репетитора і з вказанням вуза, де навчався, та викладацького стажу. А головне — вміщені відгуки самих клієнтів, які скористувались їх викладацькими послугами. Тому обрати кваліфікованого викладача, який допоможе якісно підготуватись до контрольної, ЗНО чи підтягнути оцінки з предмету, буде дуже просто. Достатньо лише вибрати місто, де проживає майбутній випускник і зв’язатись із кваліфікованим предметником. І пам’ятайте, що заняття з репетитором та бажання вчитись допоможуть вам здобути високий бал на іспиті.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації