Вхід | Реєстрація

Кухонні витяжки Франке захистять від неприємного запаху і оселю, і дихальні шляхи людини

Кухонні витяжки Франке захистять від неприємного запаху і оселю, і дихальні шляхи людини

Говорять, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. Дійсно, більшість чоловіків полюбляють посмакувати смачними стравами. Особливо приємно, коли вони приготовані з любов’ю коханою людиною. От і намагаються догодити своїм другим половинкам дівчата і і жінки, годинами проводячи на кухні.

Під час процесу приготування їжі на плиті все кипить, парує, смажиться і сичить. Теплова обробка продуктів призводить до появи різних різких і часто неприємних запахів, гарі та пару, які розносяться по всьому будинку чи квартирі. Навіть не дивлячись на те, що двері в кімнату щільно закриті, навіть меблі, оббивка, штори та одяг можуть увібрати в себе смажений аромат риби чи інших продуктів. Крім того, подібні запахи негативно впливають на дихальну систему людини. А якщо ви мешкаєте в квартирі-студії, то обов’язково зіштовхуєтесь з такою проблемою. Не слід забувати і про те, що разом із парою на стінах осідають гар і жири, які надзвичайно важко вивести. Щоб позбутися слідів від них, доведеться робити ремонт. А це, як відомо, добряче б’є по кишені.

Звичайно, що цього можна уникнути, використовуючи побутову витяжку. Головне, щоб вона була якісною і працювала надійно, тоді повітря в приміщенні буде свіжим і чистим, не дивлячись на те, скільки часу та які страви жінка готує.

 

Швейцарці роблять усі речі досконало

Без знання і розуміння основних критеріїв витяжки, її не варто купувати, але спершу потрібно дізнатись про лідерів з їх виробництва. Величезним авторитетом серед європейських виробників пристроїв для очищення повітря користується швейцарська компанія Франке. Якість кухонної техніки від Франке перевищує всі сподівання. Ці витяжки Львів, Київ і навіть Кобеляки не піддадуть жодному сумніву. Оскільки якість пристроїв перевірена часом і домогосподарками.

 

Що враховувати при виборі витяжки

Існують критерії, які обов’язково потрібно враховувати при виборі пристрою для очищення повітря.

Один із перших аспектів є ширина витяжки. Вона ні в якому разі не повинна бути вужчою за плиту, на якій готуються страви. Інакше очікуваного результату ви не отримаєте. Витяжка, навпаки, має бути ширшою, ніж плита. Бажано, сантиметрів на 20-30. Тоді вона вбиратиме всі запахи й пару.

Також зверніть увагу на продуктивність витяжки. Тобто, за який час і який об’єм повітря вона може поглинути. Чим потужніші мотори встановлені у пристрої, тим гучніше він може працювати. Тому дізнайтесь, чи встановлений у витяжці гумовий шумопоглинаючий блок і чи відділені мотори антивібраційною прокладкою. Ці елементи максимально поглинають звуки.

Також ваша витяжка має бути оснащена фільтром, який вбиратиме, у першу чергу, жир.

Якщо ви врахуєте ці підказки, то придбаєте витяжку Франке з потрібними розмірами, які відповідають вашій кухні. І тоді приготування їжі стане лише приємним процеом.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2018, 12:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації