Вхід | Реєстрація

У Миргороді горів гренажний завод

Близько 10 години ранку на пульт Миргородського відділення МНС надійшло повідомлення, що горить двоповерхове приміщення місцевого гренажного заводу. До місця події виїхали 4 пожежні відділення. – Завод не працює. Під’їзди на територію підприємства були відсутні. Не дивлячись на потуги співробітників МНС та спроби самостійно розчистити дорогу, до місця події пробитися вдалося лише 3-вісній пожарній машині, розповів 34-річний Олег Міхтян із Миргородського відділення МНС.
На території пожежна башта не працювала. Брати додатково воду було ні звідки. Під’їзди до річки, щоб вирубати ополонку, також були в переметах. МНСники викликали трактор із «Спецкомунтрансу». За допомогою нього розчистили дорогу для машин, що підвозили воду.
Пожежу гасили більше 7 годин. Вигоріло перекриття між першим та другим поверхами будівлі на площі 360 м. кв., приблизно стільки ж по площі вогнем знищено перекриття між 2 поверхом та дахом.
Працівники МНС врятували приміщення на площі 1360 м. кв.
–Дуже вже ласий шматок. На цю землю давно полюють. Цей завод як більмо у оці для багатьох, – каже 46-річний Володимир. Він проживає неподалік.– Балакають, не одна крута тачка приїздила сюди. Гарне місце під санаторій. Рядом гай, річка.
Чоловік припускає, що, можливо, це був підпал.

Автор: «Валеологія плюс»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2010, 12:38 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації