Вхід | Реєстрація

Обличчя поліції Кобеляк

Обличчя поліції Кобеляк

Поліція Полтавщини продовжує знайомити громадян з поліцейськими, які, не зважаючи на труднощі обраної професії, знаходять час для родини і власних захоплень.

Героїня рубрики «Поліція Полтавщини в обличчях» – капітан поліції Анастасія Вітрук.

Свою службову біографію Анастасія розпочала з посади старшого слідчого Полтавського району, а на даний час вона – старший інспектор з інформаційної підтримки Кобеляцького відділу поліції.

Її професійне кредо: «Жінка-поліцейський – це не тільки окраса особового складу поліції, вона мудра співрозмовниця у тих життєвих ситуаціях, де чоловіки-поліцейські просто безсилі»!

Що найбільше подобається людям, колегам і близьким у цій тендітній і, водночас, сильній жінці? Які її найкращі якості? Анастасія – любляча мати, добра господиня, турботлива дружина і професіонал своєї справи.

Із вибором фаху, капітан поліції визначилася ще у шкільні роки. Батьки не тільки не заперечували, а ще й змалку виховували у доньки чуйність до проблем інших людей, бажання захищати слабших та допомагати тим, хто цього потребує. І та наука не минула безслідно!!! Анастасія застосовує загартовану мудрість як у роботі, так і в житті.

Її надійний «тил» і найліпша підтримка – чоловік Сергій, який з розумінням ставиться до її поліцейської служби, і 3-річний синок, який тільки-но намагається збагнути чим саме займаються поліцейські.

Саме в обіймах дорогих серцю чоловіків Анастасія може бути слабкою і вразливою, захищеною і щасливою, бо бути жінкою в погонах – велика відповідальність.


Автор: За матеріалами поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2018, 18:37 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації