Вхід | Реєстрація

У Зінькові розбився мотоцикліст

У Зінькові розбився мотоцикліст

16 червня, близько першої години ночі, у районі міського ринку, по вулиці Воздвиженській, сталася дорожньо–транспортна пригода за участю мотоцикліста.

Вже після опівночі повертаючись з байкерського свята MOTO JOKER у місто Гадяч, невелика група байкерів помітила як їх товариш, 1995 року народження, з невідомих причин розвернув свій байк «КТМ» у зворотньому напрямку та на великій швидкості помчав до міста Зіньків.

Молодий чоловік не впорався з керуванням мотоциклу, у результаті падіння він отримав травми несумісні з життям.

Нагадаємо, байкерське свято MOTO JOKER вже на протязі декількох років проходить у місті Зіньків.
На даний час проводиться слідство та експертиза, на предмет вживання алкоголю. Після пригоди керівництво міста та поліція прийняло рішення припинити святкування.


Автор: «Зіньківщина «по іншому»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2018, 12:15 | Зіньків | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації