Вхід | Реєстрація

Поліція розшукує чоловіка, який переховується від суду

Поліція розшукує чоловіка, який переховується від суду

Гребінківським відділом поліції встановлюється місцезнаходження Тіляпова Юлдаша Курбановича, 12.05.1972 року народження.

Чоловік, який не має постійного місця проживання, обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України та переховується від суду. 

Прикмети: на вигляд 45-50 років, зріст 170 см. середньої тілобудови, волосся чорне, коротке, розмовляє російською мовою з акцентом. 

Розшукуваний зловживає спиртними напоями, при перевірці може називатися іншим ім’ям.       

Інформацію про місцезнаходження Юлдаша Тіляпова можна повідомити до Гребінківського відділу поліції (Полтавська область, м. Гребінка, вул.Магістральна, 16) або за телефонами   (05359) 92065, 095-207-69-55, 096-267-08-12, 102.


Автор: За матеріалами Гребінківського відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2018, 11:16 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації