Вхід | Реєстрація

В Октябрському районі міста побільшало на одного довгожителя

Ним стала Галина Шевченко, якій 20-го лютого виповнилося 100 років. Окрім дітей, онуків та правнуків, ювілярку цього дня вітало ще й керівництво району.
У оселі Галини Шевченко на почесного гостя – голову Октябрського району Полтави Олега Пругла чекали. Він у свою чергу на день народження до столітньої ювілярки завітав не з пустими руками. Перш за все вручив вітальну адресу від Президента України Віктора Ющенка, від Октябрської районної ради – подарунки, матеріальну допомогу в розмірі ста гривень, передбачену соціальною програмою «Турбота» та, звісно, квіти. Галині Шевченко є що розповісти зі свого некороткого життя. Говорить, під час війни активно допомагала в тилу.
Галина Шевченко, ювілярка:
- Робила на військсладі в майстерні. Ми робили телефонні апарати, комутатори для військових частин.
Після війни Галина Шевченко працювала на швейній фабриці. Говорить, все робити якісно було її правилом протягом всього життя. Про життєві принципи довгожительки додає її донька Лідія Шаргородська.
Лідія Шаргородська, донька ювілярки:
- Можу сказати, як вона це говорить: вона ніколи не брехала, не крала, ніколи про других людей погано не говорила, і тому в неї добрі стосунки з людьми.
Наразі в Октябрському районі Полтави – п'ять мешканців, яким виповнилося 100 років, розповідає Олег Пругло. Такі привітання довгожителів на дому – вже стали доброю традицією.
Олег Пругло, голова Октябрського району:
- Ці люди дійсно цікавляться життям, знають життя, дуже важливо з ними спілкуватися, їм допомагати. Добре, що всі родини це розуміють і всі наші довгожителі знаходяться в гарних умовах.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 16:15 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації