Вхід | Реєстрація

У Горішніх Плавнях на хабарі затримали начальника відділу виконавчої служби

У Горішніх Плавнях на хабарі затримали начальника відділу виконавчої служби

У понеділок, 10 вересня, прокуратура Полтавської області спільно з оперативними співробітниками ВБКОЗ УСБУ в області та слідчими слідчого управління ГУНП в області викрила начальника Горішньоплавнівського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області на одержанні неправомірної вигоди.

Про це поавідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

Частину коштів в сумі 4 000 гривень керівник відділу отримав раніше на банківську картку, а сьогодні зловмисник отримав другу частину хабара у розмірі 12 000 гривень в приміщенні супермаркету.

За вказану суму службовець обіцяв жінці зняти арешт з житла, який накладено у зв’язку із наявністю заборгованості з виплати аліментів її колишнім чоловіком та переоформити на неї право власності на частину квартири.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманій особі та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 28 серпня, менше двох тижнів тому, прокуратурою Полтавської області спільно зі співробітниками правоохоронних органів на хабарі у сумі 20 тисяч гривень затримано державного виконавця цього ж відділу ДВС ГТУЮ у Полтавській області.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2018, 11:50 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації