Вхід | Реєстрація

Коли супутниковий зв’язок доступний у будь-якій точці світу

Коли супутниковий зв’язок доступний у будь-якій точці світу

Коли дивишся по телебаченню реклами від операторів мобільного зв’язку, то на підсвідомості починаєш вірите в те, що вони надають надзвичайно якісне покриття по всій території нашої країни. Та достатньо від’їхати на кілька десятків кілометрів від ретранслятора, як сигнал стільникового зв’язку втрачається. Не говорячи вже про мобільний Інтернет. І тоді починаєш підбирати варіанти, які допоможуть завжди залишатись на зв’язку.

 

Будь завжди на зв’язку з супутниковий терміналом  

Моя професія пов’язана з продажем товарів та послуг через всесвітню мережу. Для того, щоб зацікавлена людина стала клієнтом нашої компанії, мені необхідно надати їй детальну консультацію. Тому протягом світлового дня сім днів на тиждень я маю залишатися на зв’язку. При цьому в самому офісі я буваю лише кілька разів на тиждень, безпосередньо для зустрічі з клієнтами.

Саме через таку специфіку роботи у мене з’являється вільний час. Аби не витрачати його дарма, я почав займатися активним відпочинком. Кілька років тому знайомий запросив порибалити. І з того часу риболовля стала моїм улюбленим заняттям. Та виїхавши вперше на віддалену від міста водойму, я зіткнувся з тим, що мій смартфон перестав ловити сигнал мобільного оператора. У той день риболовля видалась на славу. Такого знатного улову в мене ще не було. Коли ж я вночі повернувся в місто, то майже до ранку перечитував електронну пошту і відповідав на питання клієнтів. А наступного дня виявилось, що через мою відсутність ледь не зірвалась важлива угода.

Зізнатись відверто, полишати цікаве хобі я аж ніяк не бажав, а тому почав шукати в Інтернеті варіанти, як залишатись на зв’язку.

Раз і назавжди вирішити цю проблему мені допоміг супутниковий термінал Thuraya Satsleeve+, який я придбав на сайті https://www.spotme.ua/shop/. Завдяки терміналу, я підключаюсь зі свого смартфону Samsung до супутникового зв'язку Thuraya та користуюсь швидкісним Інтернетом. Тепер усі месенджери, через які ми спілкуємося з клієнтами, завжди під рукою і доступні. Не важливо, де саме я рибалю, безперервний зв’язок доступний завжди.  

Для того, щоб налаштувати мобільний на роботу, мені достатньо закріпити смартфон в супутниковий термінал. Та не лише я користуюсь його перевагами. Термінал виступає в ролі точки доступу WI-FI. І всі мої друзі, з якими я приїжджаю рибалити, підключаються до нього. До речі, девайс не обов’язково носити з собою, адже радіус його дії сягає майже тридцять метрів. Крім того, супутниковий термінал надзвичайно компактний, легкий і майже не займає місця. Тепер я можу відпочивати і одночасно працювати в будь-якій точці світу, оскільки маю супутниковий термінал Thuraya Satsleeve + від інтернет-магазину spotme.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2018, 16:04 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації