Вхід | Реєстрація

7 років позбавлення волі присудили чоловіку який гарбував поштові відділення

7 років позбавлення волі присудили чоловіку який гарбував поштові відділення

Чоловік у липні 2015 року, наприкінці робочого дня, прибув до приміщення складу одного з відділень пошти у Миргородському районі, та погрожуючи пістолетом оператору відділення, зв’язав йому руки і наказав лягти на підлогу, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

Після подолання опору працівника поштового відділення, нападник  заволодів грошовими коштами та посилками, які знаходилися в приміщенні, чим спричинив збитки підприємству на понад 200 тисяч гривень.

У подальшому, у серпні цього ж року, чоловік скоїв аналогічний розбійний напад на інше поштове відділення у Лохвицькому районі. Погрожуючи касиру застосуванням мисливської рушниці, зловмисник заволодів товаром на суму понад 150 тисяч гривень.

Під час проведення обшуку помешкання розбійника виявлено, що останній незаконно зберігав боєприпаси.

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області зловмисника визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3, 4 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України і призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2018, 12:38 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації