Вхід | Реєстрація

На Миргородщині у згорілому будинку знайшли тіло чоловіка

На Миргородщині у згорілому будинку знайшли тіло чоловіка

Повідомлення про загоряння житлового будинку в одному із сіл Миргородського району надійшло до чергової частини місцевого відділу поліції 27 вересня, о 20:45.

Під час огляду місця події, після оперативної ліквідації пожежі рятувальниками, у кімнаті будинку поліцейські-детективи виявили тіло 54-річного власника.

На даний час вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу).

Із метою встановлення причини смерті чоловіка та загоряння приміщення буде призначено ряд відповідних судових експертиз.


Автор: Миргородський відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2018, 12:12 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації