Вхід | Реєстрація

Прокуратура передала до суду справу про чоловіка, який пограбував жінку з дитиною

Прокуратура передала до суду справу про чоловіка, який пограбував жінку з дитиною

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка, який здійснив розбійний напад на жінку та її малолітню дитину

У серпні поточного року, раніше судимий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив здійснити розбійний напад на 40-річну потерпілу, яка йшла разом зі своїм п'ятирічним сином.

Завдавши жінці численних ударів по обличчю та тілу та відштовхнувши малолітнього сина, зловмисник заволодів майном останньої.

Перехожим, які йшли неподалік від місця злочину вдалося затримати злочинця.

За процесуального керівництва прокуратури нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

У подальшому, за наполегливої позиції прокурора, досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено в стислі строки та обвинувальний акт направлено до суду.

Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком на 10 років із конфіскацією майна.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2018, 10:18 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації