Вхід | Реєстрація

Злетіли ціни на бензин: де та на скільки

Злетіли ціни на бензин: де та на скільки

У середньому паливо стало дорожчим на 50 копійок.

За інформацією ЗМІ, з початком нового тижня у мережі AMIC всі види бензинів подорожчали на 20 копійок за літр, дизпальне – на 50 коп/л. Ціна бензину А-92 зросла до 31,99 грн/л, А-95 – до 32,99 грн/л, А-95+ – до 33,99 грн/л, дизельне пальне – до 31,99 грн/л.

У мережах ОККО і WOG дизпальне також додало 50 копійок на літрі – до 33,49 грн/л.
Мережа SOCAR підняла ціна на всі види палива на 50-70 копійок: ціна бензину А-92 зросла до 34,49 грн/л, А-95 – до 35,49 грн/л, А-95+ – до 36,49 грн/л, дизельне пальне – до 33,19 грн/л.

На 70 коп/л виросли ціни на бензини і ДП в мережі “Надія”.

Мережі Shell, Glusco, “БРСМ-Нафта”, Chipo і Luxwen підвищили ціни на 3-70 коп/л.

Нагадаємо, ще влітку фахівці прогнозували різкий стрибок цін. За їхнім прогнозом, через подорожчання нафти (від неї залежать ціни і на нафтопродукти, зокрема бензин) і девальвації гривні уникнути зростання цін на бензин на українських заправках буде важко. Ще одна важлива причина – дорожчання “чорного золота” на світових ринках.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2018, 10:29 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації