Вхід | Реєстрація

Про доставку води, ароматної кави і чаю потурбується компанія My Water

Про доставку води, ароматної кави і чаю потурбується компанія My Water

Як часто ви задумуєтесь про те, наскільки шкідливою для людського організму може виявитись вода з-під крану і які негативні наслідки така рідина несе в собі? Звичайно, що скептики відразу зауважать, мовляв, воду, що добувається з надр землі, можна сміливо прирівняти до артезіанською, вона нічим не відрізняється від очищеної, котра продається в пляшках. Але виявляється, що все зовсім не так. Якщо навіть вода для побутових потреб використовується не з річки, то майже всі водопроводи потребують повної заміни. На стінках металевих труб, якими рідина подається до споживачів, збирається  величезна кількість осаду, що містить в собі не лише пісок та іржу, а й небезпечні для здоров’я хімічні елементи.

Не дарма ж у наш час шалену популярність отримали кулери. Так, багато хто може сказати, що пристрій, який використовують для розливу та дозування питної води, просто зручний. Але ж не варто забувати, що для нього замовляється спеціально очищена вода в бутлях. Така вода містить лише корисні речовини, необхідні для нормального функціонування організму людини.

Дійсно, кулери можна зустріти скрізь: в офісах, навчальних закладах, спортивних залах, у приватних квартирах і будинках. Адже люди, які замовляють очищену воду для власного споживання, на перше місце ставлять здоров’я. Головне лише правильно обрати її постачальника. Або достатньо стати клієнтом компанії My Water, офіційного інтернет-магазину IDS Borjomi Ukraine. Тут потурбувались, аби їхні клієнти вживали лише найкращу воду. 

 

Не водою єдиною

Компанія My Water пропонує передові торгові марки очищеної та мінеральної води в різних ємностях. Для зручності в інтернет-магазині можна замовити воду для всієї родини. Постачальник пропонує обрати воду в бутлях для приготування страв і гарячих напоїв, мінеральну в пляшках як для дорослих ("Боржомі", "Моршинська", "Миргородська", "Аква лайф"), так і для найменших членів сім’ї ("Аква няна"). Таку тару зручно використовувати і в офісі, і в побуті.

На офіційному сайті компанії https://mywatershop.ua/ru/ можна замовити не лише якісну воду, котру доставлятимуть у будь-яку точку нашої країни. Клієнтам My Water пропонуються придбати кулери, помпи, завдяки яким зручно вживати воду з бутлів, та супутні товари: одноразовий посуд, паперові рушники. Також клієнтам компанії більше не потрібно турбуватись про купівлю чаю, кави чи молока. Кур’єри My Water зроблять це за них. Споживачі оберуть у інтернет-магазині напої від провідних компаній світу. Така послуга користується величезною популярністю серед офісних працівників, мам, які виховують маленьких дітей, і навіть холостяків, котрі можуть банально забути про закупівлю кави або чаю.

Вживайте очищену воду пити найароматнішу каву і чай, а про їх доставку потурбується компанія My Water.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2018, 11:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації