Вхід | Реєстрація

Полтава: у красивому місті живуть красиві люди

Полтава: у красивому місті живуть красиві люди

Ученими доведено, що людина з давніх часів прагне бути красивою. Звичайно, що канони краси, як і моди, постійно змінюються. Та більшість людей, особливо представниці прекрасної половини людства, намагаються їх дотримуватись. Для цього вони прикладають чимало зусиль вдома та регулярно звертаються до професіоналів.  

Як відомо, попит породжує пропозицію. А оскільки кількість полтавчан, бажаючих виглядати ефектно, збільшується в геометричній прогресії, постійно відкриваються нові салони краси у Полтавi.

Послугами якого з них варто скористатись і до кого з майстрів краще звернутись?

 

Не довіряйте вивіскам "Салон краси", а користуєтеся перевіреною інформацією

Хибно вважати, що кожен заклад з вивіскою "Салон краси" відповідає сучасним вимогам. За цим написом може ховатися звичайна перукарня, котра не змінювала принципи роботи протягом останніх п’ятдесяти років і де вміють стригти лише під каструлю.

Тому, якщо ви вирішили записатись на стрижку чи косметичні послуги, зробіть наступне:

  • розпитайте знайомих, який салон краси відвідують вони, дізнайтесь про переваги й недоліки роботи цих закладів, до кого з спеціалістів вони б порадили звернутись, хто краще виконує свою роботу;
  • зверніть увагу на рекламу: бігборди, сіті лайти, транспорт, періодичні видання;
  • "загугліть", тобто, скористайтесь підказка в Інтернеті. Бажано, щоб салон краси мав власний сайт. Тоді у вас з’явиться можливість ознайомитись з усіма послугами та цінами на них, прочитати відгуки, контактну інформацію, а також записатись на прийом.

 

Майстер повинен мати гарний зовнішній вигляд і санітарну книжку

Але є одне але. Салонів краси — багато. Як обрати той, що влаштує саме вас. Для цього потрібно слідувати певним правилам. 

По-перше, це запах, який панує в самому приміщенні. Адже від різних косметичних ароматів людині може стати зле. Тому перевірте, настільки чисте повітря в салоні краси і чи комфортно вам перебувати в такому приміщенні. 

По-друге, зверніть увагу, як у косметичному салоні слідкують за чистотою, санітарним станом приміщення, з якими інструментами та на якому обладнанні обслуговують клієнтів. Кожен працівник зобов’язаний мати санітарну книжку, регулярно проходити профогляд. Перед процедурою попросіть майстра пред’явити вам свою санкнижку. Це стандартна вимога, яку працівник салону беззаперечно має виконати. Огляньте туалет, адже ним постійно користуються працівники установи.  

По-третє, з особливою прискіпливістю прослідкуйте за персоналом салону краси. Адже зовнішній вигляд працівників — це "обличчя" установи. Вони повинні мати гарні зачіски, доглянуті руки, свіжу уніформу. 

Скористайтесь цими підказками і тоді ви отримуватимете лише задоволення від відвідин салонів краси. І пам’ятайте, що Полтава — це красиве місто, де проживають красиві люди.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2018, 10:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації