Вхід | Реєстрація

В одязі від Canada Goose комфортно навіть на Північному полюсі

В одязі від Canada Goose комфортно навіть на Північному полюсі

З шкільних уроків географії всі добре запам’ятали, що Канада — друга за територією країна світу, а також — що на більшості її території надзвичайно холодно.

Напевно, саме цей факт вплинув на те, що в Канаді виробляють дуже теплий одяг. Найвідомішою компанію в усьому світі, яка працює в цьому напрямку, являється Canada Goose. Ця компанія вважається лідером з виробництва теплого одягу. Вона спеціалізується на пошиві пуховиків, що мають підвищену теплостійкість. Уявіть, настільки теплі речі випускаються під трендом Canada Goose, коли їх для експедицій на Північний полюс обирають вчені. 

 

Деякі факти з історії компанії

Компанія під назвою «Спортивний одяг Метро» була заснована у 1957 році. Більше сорока років її власники шили пуховий одяг, здатний витримати люті морози. У 2000-му компанія отримала нову назву, під якою продукція виготовляється і до сьогоднішнього дня, — Canada Goose. В Україні фірмовий одяг під цим брендом пропонують у магазині "Острів". Детально з асортиментом товарів можна ознайомитись на сайті https://ostriv.ua/brands/canada-goose/.

Виробництво одягу відбувається в Канаді. Освоювати європейський простір компанія почала зі Швеції, саме там у 2010 році був відкритий перший закордонний офіс. Знаково, що зараз посаду виконавчого директора Canada Goose займає Дані Рейс. Цей підприємець є онуком засновника компанії Сема Тіка.

 

Чим особливий одяг Canada Goose

Компанія пропонує своїм клієнтам куртки, жилети, головні убори та рукавиці. Кожна з цих речей максимально захищає від холоду. У вигляді наповнювача використовується качине і гусяче пір’я, комірець виготовляється з хутра песця або койота. Куртки-пуховики Canada Goose є популярними не лише серед дослідників, а й серед знаменитостей. Їх рекламують у відомих художніх фільмах та комп’ютерних іграх. Тому можете поспостерігати: коли на Землі «починається» глобальне обледеніння, на допомогу приходить одяг Canada Goose. 

Представники компанії відкрили невеликий секрет стосовно якості пошиву виробів. Справа в тому, що все виробництво комп'ютеризоване. І пошив здійснює роботизовано техніка. Вона відповідає за ідеально рівні шви та за те, щоб кожна куртка чи жилет отримали достатню кількість пуху.

 

В «Острів» за новою колекцією верхнього одягу

Невдовзі зима і саме час подумати про якісний зимовий одяг. Найкращі варіанти верхнього одягу для всієї родини пропонує магазин «Острів». Найвибагливіші клієнти знайдуть тут ексклюзивні куртки, парки і пуховики від провідних світових брендів. Тому не зволікайте з покупками, оскільки доведеться мерзнути в січневі морози. Завітайте в «Острів» і оберіть теплий і комфортний верхній одяг.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2018, 11:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації