Вхід | Реєстрація

Правоохоронці знешкодили злочинну групу, яка зухвало грабувала пенсіонерів

Правоохоронці знешкодили злочинну групу, яка зухвало грабувала пенсіонерів

Полтавські правоохоронці та співробітників поліції Київської, Дніпропетровської, Сумської областей викрили міжрегіональну злочинну групу осіб, які протягом поточного року грабували та вчиняли зухвалі розбійні напади на помешкання літніх осіб на території Полтавської області та України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

Під час досудового розслідування встановлено, що зловмисники, проникаючи до будинків потерпілих, зв’язували останніх, наносили їм тілесні ушкодження, у тому числі розпеченою праскою, та погрожуючи фізичною розправою забирали грошові кошти і особисті речі. Так, виявлено та вилучено праску зі слідами, ймовірно, шкіри та крові потерпілих.

Потерпілими від злочинних дій останніх є літні люди.

Правопорушників затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За результатами проведених 17 санкціонованих обшуків на території Полтавської, Київської та Дніпропетровської областей у помешканнях затриманих осіб виявлено та вилучено речі, належні потерпілим.

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області 4-м затриманим особам повідомлено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.187 (розбій), ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Досудове розслідування триває.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2018, 12:47 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації