Вхід | Реєстрація

Меблі на замовлення – індивідуально та оригінально!

Меблі на замовлення – індивідуально та оригінально!

На пошуку ідеальних меблів для вашого будинку ви вже «собаку з’їли», переглянули купу сайтів, обійшли сотню крамниць, проте так і не віднайшли те, що задовольняло б ваші потреби і за параметрами, і за якісними показниками? Передчасно засмучуватися і опускати руки не варто, бо можна спробувати замовлення індивідуальних меблів за власними ескізами, враховуючи усі тонкощі та деталі, особливості планування, смаки господарів. Знаходячи підхід до кожного вибагливого клієнта, Vanil Studio: мебелі на замовлення з легкістю перетворює будь-які, на вашу думку, недоліки в переваги.

 

З чого виготовити?

Вважається, що виготовлення меблів на замовлення на відміну від виробів серійного виробництва - це дуже вартісне задоволення, яке вимагає значних капіталовкладень. Навпаки, співпрацюючи зі спеціалістом з виготовлення індивідуальних меблів, ви маєте змогу самостійно долучитися до створення власного шедевру. Таким чином, обираючи матеріал для виготовлення меблів, його колір, текстуру, деталі, ви станете дизайнером власного інтер’єру і самі матимете змогу зекономити або обрати якісні складові.

 

Практичність і елегантність меблевих конструкцій

Шукаючи новенький диван, ліжко, шафу-купе чи обідній стіл, покупець звертає увагу не лише на якість та практичність меблів, а й на вишуканість та елегантність. Погодьтеся, це ж приємно, коли гості запитують, де ви придбали такі оригінальні меблі? Тоді з гордістю можна відповідати, що виготовили за особистим замовленням та ескізами. Без сумніву такі меблеві конструкції стануть особливою окрасою вашого інтер’єру, даруючи затишок і гарні емоції щодня.

 

Довіряйте спеціалісту

Проектуючи власні меблі, не сподівайтеся, що без підказки спеціалістів можете замовити саме те, що так необхідно. Треба враховувати чимало деталей, починаючи від точних замірів, закінчуючи доцільністю та місцем розташування виробу в кімнаті. Спроектувавши та виготовивши колись хоча би один меблевий виріб, ви вже не зможете зупинитися на цьому. Та й це добре, головне, щоб з кожною новою полицею, яку ви замовляєте, вам не забракло ідей.

Продумуючи все до найменших дрібниць, обов’язково консультуйтеся з виробником індивідуального виробу, який за необхідності порадить, вкаже на переваги та недоліки. Тоді, виготовлені за індивідуальними потребами меблі, будуть слугувати довго, відповідатимуть вимогам, влаштовуватимуть за якістю та практичністю використання. З такими меблями будь-який куточок в вашому домі даруватиме піднесений настрій, затишок та комфорт.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2018, 11:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації