Вхід | Реєстрація

Автоматизація бізнесу за допомогою програми «1С:Підприємство»

Автоматизація бізнесу за допомогою програми «1С:Підприємство»

Автоматизація бізнес-процесів - це повний або частковий переклад бізнес-завдань і стереотипних операцій під контроль програмно-апаратного комплексу. В результаті перед підприємством відкриваються нові можливості, підвищується продуктивність праці, а також ефективність стратегічного управління. Серед переваг автоматизації також варто відзначити підвищення технологічності бізнесу, збільшення швидкості обробки даних і виконання рутинних операцій. Якщо, наприклад, у працівника на виконання своєї роботи йде день, то завдяки спеціалізованій програмі він може виконувати її за кілька годин. Крім того, автоматизація підприємства дозволяє зробити більш якісною звітність (знизити кількість помилок), збільшити прозорість бізнесу і розширити клієнтську базу.

 

Програма «1С:Підприємство»: послуги та тарифи

Автоматизація бізнесу неможлива без впровадження спеціалізованого передового програмного забезпечення. Для ведення фінансового, управлінського, а також бухгалтерського обліку на підприємстві була розроблена програма 1С Підприємство. Вона успішно застосовується підприємствами як малого бізнесу, так і великого. Компанія-постачальник пропонує клієнтам на вибір три пакети абонентського обслуговування:

ПРОФ: тариф розроблений для тих підприємств, які використовують типові конфігурації програми. Компоненти: управління торгівлею, бухгалтерія, управління невеликою фірмою і ін.

стандарт: тариф розроблений для підприємств, що використовують змінені і допрацьовані конфігурації. Компоненти аналогічні вище описаним, плюс роздріб, управління торговим підприємством. Допустима кількість користувачів до 5-ти.

комплекс: тариф розроблений для підприємств, що використовують змінені і допрацьовані конфігурації: управління торгівлею, бухгалтерія, роздріб, управління торговим підприємством, ERP, зарплата, управління невеликою фірмою і персоналом. При цьому кількість користувачів може досягати 10-ти і більше.

Також компанія-постачальник забезпечує технічну підтримку клієнтів за допомогою спеціальних програм віддаленого доступу, телефонної лінії або за допомогою електронної пошти.

 

Основні характеристики програми

Програма "1С:Підприємство 8.3" включає в себе два компоненти: середовище розробки і конфігурації, тобто прикладні рішення. Вона може інтегруватися з різними торгівельним і технологічним устаткуванням, в тому числі зі сканерами штрих-кодів, ПОСТ терміналами, вагами, фіскальними реєстраторами та датчиками обліку відвідувачів. Відрізняється зручним функціоналом і зрозумілим інтерфейсом. Для українського ринку пропонуються такі типові рішення: "Бухгалтерія", "Управління торгівлею", "Роздрібна торгівля", "Зарплата, управління персоналом", "Управління виробничим підприємством", "Документообіг", "Управління торговим підприємством", "Управління невеликою фірмою" та ін.

 

Переваги впровадження програми

Перевага програми полягає в наявності великої кількості галузевих і типових прикладних рішень, які задовольнять запити будь-якого користувача. При бажанні, клієнт може розширити можливості програми, витративши на це мінімум часу. Дана система дозволяє автоматизувати бухгалтерський облік, кадровий та управлінський облік, швидко розрахувати заробітну плату.

 

Корисною вона буде на підприємствах роздрібної та оптової торгівлі, оскільки з її допомогою можна в реальному часі розраховувати залишки товарів, вести замовлення покупців, плани виробництва, закупівлі.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2018, 18:33 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації