Вхід | Реєстрація

За жорстоке поводження з твариною жителя Полтавщини засудили до шести років ув’язнення

За жорстоке поводження з твариною жителя Полтавщини засудили до шести років ув’язнення

Глобинский районний суд Полтавської області засудив до шести років ув'язнення місцевого жителя, який менше року тому наніс каліцтва котові.

Про це повідомляється на сайті Глобинского районного суду Полтавської області.

Відзначається, що 8 листопада 2018 року вироком Глобинського районного суду Полтавської області гр. Ш. визнано винним та засуджено за ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з твариною) до покарання у виді 6(шести) років позбавлення волі.

«Як встановлено в ході розгляду справи даний факт мав місце 19.11.2017 року. Гр. Ш перебуваючи в будинку за місцем свого проживання, маючи умисел на знущання над твариною, порушуючи моральні принципи суспільства в частині ставлення до тварин, діючи умисно, з особливою жорстокістю, активним способом та з хуліганських мотивів, не встановленим предметом відрізав коту на прізвисько «Киць-киць», який належить гр. А., 2/3 частини хвоста, один сім’яник та ліву вушну раковину, а також заподіяв тварині поранення у вигляді різаної рани в області крупа. В результаті таких дій, гр. Ш. заподіяв коту пошкоджень, що призвело до каліцтва тварини. В судовому засіданні гр. Ш. свою вину не визнав повністю», - йдеться в повідомленні прес-служби суду.


Автор: Міський сайт Гребінка.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2018, 12:14 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації