Вхід | Реєстрація

Після Києва засніжило і на Полтавщині

Після Києва засніжило і на Полтавщині

14 листопада у Києві вперше випав сніг. Через те, що водії не були готові до екстремальних умов, у столиці виникли численні ДТП. Наприкінці дня їх нарахували до 500.

Ввечері негода дісталась і до Полтавщини. Засніжило у Пирятинському районі. На дорогу М-03 Київ-Харків виїхала спецтехніка, працювала від межі з Київською областю до 150 км. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Полтавській області на своїй сторінці у Фейсбук.

– Негода дісталася і до нашої області. В Пирятинському районі сніжить. На автомобільну дорогу М-03 Київ-Харків виїхала спецтехніка. Лубенська дорожньо-експлуатаційна дільниця ДП “Полтавський облавтодор” чистить дорогу від межі з Київською областю до 150 км. Нині проїзд забезпечений у повному обсязі. Наші підрядні організації працюють в цілодобовому режимі”, – йдеться у повідомленні.

Втім, рятувальники попереджають і водіїв, і пішоходів – 15 листопада на дорогах області ожеледиця.

– Водіям варто пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці, – повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2018, 10:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації