Вхід | Реєстрація

На автодороги державного значення вночі виїздила снігоприбиральна техніка

На автодороги державного значення вночі виїздила снігоприбиральна техніка

Упродовж цієї ночі спецтехніка працювала на трьох автомобільних дорогах державного значення: М-03 Київ-Харків, Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин. Протиожеледними матеріалами посипали дороги в Пирятинському, Чорнухинському, Лохвицькому, Лубенському районах. За ніч висипано 132 тонни піщано-соляної суміші та 20 тонн солі. В роботі було задіяно 13 механізмів та 19 дорожніх працівників підрядних організацій Служби автомобільних доріг. Середня температура становила -2+3°С. Наразі проїзд державними автошляхами забезпечено.

Просимо водіїв бути уважними під час несприятливих погодних умов. На літній гумі утриматися від поїздок, скористатися громадським транспортом. Під час руху дотримуватися дистанції, швидкісного режиму, правил маневрування, враховувати вимоги дорожніх знаків та розмітки.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2018, 17:44 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації