Вхід | Реєстрація

Їдь на заробітки, а пенсіонери і діти радітимуть із НАТО

Їдь на заробітки, а пенсіонери і діти радітимуть із НАТО

Як не прикро це констатувати, але жителі нашої країни і далі продовжують вірити обіцянкам різних популістів. Вони, ці політики з великої букви «Пе», уже кілька місяців поспіль торочать, що з приходом до влади обов’язково змінять ситуацію в країні на краще. Одні обіцяють дешевий газ, інші — підняти пенсії і збільшити пільги, треті — ковбасу по 2,20. І всіма цими обіцянками популісти «годують» виборців із засобів масової інформації, рекламних плакатів на вулицях, ба, навіть у мобільних додатках містечко собі передплатили. І знову частина жителів нашої країни, повіривши популістам, будуть за них голосувати і чекати приходу до влади цих «месій».

У передвиборчій гонці, що розгорнулась між політиками, вони висувають лозунги, які навіть не вкладаються в голові розсудливої людини. Потім, звичайно, популісти забудуть свої обіцянки і ті заклики, відхрестившись від них.

Минулого тижня в Кобеляках побував народний депутат Андрій Река. Він також приїхав у місто з агітаційною місією. Інакше не оголосив би під час зустрічі з працівниками бюджетних установ, що знову йтиме на вибори, а його партія — найкраща. Та що там говорити, коли сам їх лідер, зі слів Реки, радить йому знову подавати кандидатуру.

Ділився Андрій Олександрович планами на майбутнє та своїми напрацюваннями, що почерпнув у інших державах. Розповів, що місяць тому побував у складі Комітету Верховної Ради в Чорногорії:

— Населення країни — 640 000. Якби ви знали, що це за люди. У них одна радость. Їм Господь Бог поміг, коли вони розпалися, вступити в НАТО. Вони в 2008 році в НАТО вступили (насправді, у 2017‑му — авт.). Нам, кажуть, більше нічого не треба. Знаєш, кругом чистота, кругом акуратно, усі дбають.

З розповіді нардепа складається враження, що це НАТО приїжджає до чорногорців прибирати на вулицях. І люди їм за це вдячні, і їм більше нічого не треба, бо вони «радость» мають велику.

А далі Река заявляє, що з усієї кількості населення 200 000 чорногорців виїжджають на заробітки в інші країни. А посадовці кажуть, мовляв, «хай їдуть, хай заробляють, вони сюди гроші везуть».

— Вони ще не в силах їх усіх забезпечити. Шо вони кажуть: «Ми вступили в НАТО, ми маємо безпеку. Нам ніхто не посміє навіть криво щось сказати. А не те, що бомбити і країну знищувати. І оцим вони гордяться, — резюмує нардеп.

Виходить, народного обранця і його колег із фракції влаштовує, що з України щодня на заробітки їдуть сотні, якщо не тисячі, працездатного населення, котрі піднімають економіку інших країн і платять там податки. Не хвилює, що через кілька років на цій території залишаться лише пенсіонери і діти. До них же повертатимуться заробітчани з грошима. Головне — вступити в НАТО. Представники Альянсу і порядок наведуть, і дітей разом із пенсіонерами й «радісними» депутатами захистять. Інших способів розвивати країну поки що немає.

А ви, читачі, коли в наступний раз будете напередодні виборів стояти в черзі за «безкоштовними» аптечками, згадайте курс народного обранця і більшості таких же політиків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2018, 08:53 | Полтавщина | Редакційна


1. Beri Mor / 23 листопада 2018, 09:59
Господи,це ж яка каша в голові...І воно ще вирішує,як людям жити.Це повний п.здець...
2. orakul / 23 листопада 2018, 11:23
1.Beri Mor
«яка каша в голові.»

Каша у Реки, а автору респект. Автор вже робить причинно-наслідкові і логічні висновки. Так що може ще не все втрачено.
3. Sephiroth / 23 листопада 2018, 11:23
Він хоче перекраяти Полтавську область та ліквідувати районні лікарні, що неминуче призведе до плачевних наслідків, збільшить кількість безробітних та людей за межею бідності, збільшиться смертність через відсутність якісної медичної допомоги. Ми хіба для цього його обирали?
4. Sephiroth / 23 листопада 2018, 11:27
А тепер він ще й каже, що потрібно їхати закордон на заробітки. Вибачте, а чи не хотіли б ви, пане депутат, запровадити таку реформу, щоб громадяни могли достойно заробляти на Батьківщині?
5. orakul / 23 листопада 2018, 11:27
«Ми вступили в НАТО, ми маємо безпеку. Нам ніхто не посміє навіть криво щось сказати. А не те, що бомбити і країну знищувати. І оцим вони гордяться, — резюмує нардеп."

Да, а Река таки кончений. Цікаво, чи він хоч знає, що це те саме НАТО яке розхерячило Югославію. І тепер не тільки з Чорногорії іздять на заробітки, а і із усіх інших країн, що складали колись єдину країну і пристойно жили.
6. Чудо Юдо / 23 листопада 2018, 11:34
"Вони в 2008 році в НАТО вступили (насправді, у 2017?му — авт.). Нам, кажуть, більше нічого не треба. Знаєш, кругом чистота, кругом акуратно, усі дбають."
З яких це пір чистоту і акуратність приносить вступ до воєнної організації?О_о
По-моєму товариш нардеп абсолютно неграмотний колгоспник, який завдяки таким же неграмотним потрапив у ВР. І таких у тому шалаші - 70% і єдина робота, для якої вони там приставлені - на кнопки давити. Чудова робота. І я таку хочу: давиш на кнопочку, мізки абсолютно розвантажені, а тобі за це платять непогані гроші. Мрія, блін!
7. Beri Mor / 23 листопада 2018, 11:46
2.orakul
«Каша у Реки, »

Так я ж про нього і кажу.
8. Beri Mor / 23 листопада 2018, 11:52
5.orakul
« а Река таки кончений. »

Це м"яко сказано.
6.Чудо Юдо
« мізки абсолютно розвантажені,»

Перепрошую,що у Реки розвантажено?Ну навіщо ж так відверто лестити?
9. orakul / 23 листопада 2018, 13:09
6.Чудо Юдо
«З яких це пір чистоту і акуратність приносить вступ до воєнної організації?О_о»

Та з тих самих пір як вступ в ЄС приносить пенсії і зарплати у 1000 єврів. Здається, ти теж в таке вірив. Це називається "в огороді бузина, а в Києві дядько". І це типово для українців, бо й приказку таку придумали.
6.Чудо Юдо
«І я таку хочу: давиш на кнопочку, мізки абсолютно розвантажені»

Давай, висувайся, від спілки коментаторів ЕХО. Я підтримаю, по любому будеш кращий від Реки. Посилання на www.youtube.com
10. Slavko / 23 листопада 2018, 23:55
Новий Порядок все ближче і ближче, холуїв уже більше, ніж мух у свинарнику, планомірно додавлюють село, а не буде села - не буде ні#уя!
11. orakul / 26 листопада 2018, 15:24
10.Slavko
«а не буде села - не буде ні#уя!»

Буде суцільний "Добробут". Назва то яка єхидна. Вже Кабмін схвалив ПРОЕКТ УГОДИ ПРО ВІЛЬНУ ТОРГІВЛЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ІЗРАЇЛЕМ. Усікаєте. З Роією ніззя торгувати, в ЄС ми й нах нікому не потрібні і там квоти. А з Ізраілем можна вільно. Про що це говорить? Може хто дума, що тепер повеземо туди фаршированих щук, а взамін тут буде дешева маца. Може і таке буде. Але головне в тім, що тепер вся торгівля буде через посередника. То такий потайний канал для торгівлі. Буде тепер Ізраіль у нас, як в СРСР Міністерство зовнішньої торгівлі. І збудеться віковічна мрія усіх свідомих - стане Україна житницею Європи. Тільки шекелі за жито отримуватимуть не селяни. СУГС. Лошари.
12. orakul / 26 листопада 2018, 15:24
А ссилку забув. Мо хто не повірить так читайте Посилання на www.5.ua
13. Slavko / 26 листопада 2018, 18:33
11.orakul
«Буде тепер Ізраіль у нас, як в СРСР Міністерство зовнішньої торгівлі. І збудеться віковічна мрія усіх свідомих - стане Україна житницею Європи. Тільки шекелі за жито отримуватимуть не селяни. СУГС. Лошари.»

Ти-то грамотний, усе правильно говориш про той ізраїль, тільки одне не зрозуміле у тебе - це якесь хворобливе насміхання і неповага до українців та патріотів. А хто тоді ти і яке в тебе відношення до України і яким його хочеш бачити? Може в союзі з росією чи якось по-іншому, поясни ?
14. Slavko / 26 листопада 2018, 18:37
11.orakul
«Буде суцільний "Добробут". Назва то яка єхидна. Вже Кабмін схвалив ПРОЕКТ УГОДИ»

Тут я згодний, почитай мій коментар тут : Посилання на exo.in.ua
15. orakul / 26 листопада 2018, 19:38
13.Slavko
«тільки одне не зрозуміле у тебе - це якесь хворобливе насміхання і неповага до українців та патріотів. »

Таки ти правий. Як же з них не насміхатися, коли їх вже не один рік розводять як останніх лошар а вони й досі нічого не второпали. Мало того,що вони не второпали, так вони ще й знати нічого не хочуть. Тому я так і пишу, в надії на те, що може вони розізляться на образи, може у них та хвальона гідність проснеться і вони таки розберуться з тим що відбувається. Якби механізми розводки були якимись складними, то тоді б можна було мене звинувачувати за насмішки. А коли вони не можуть воторопати що 2х2=4, ну тут звиняй. Я от тобі такий приклад приведу, може поймеш. От є у бабці коза, така собі добра, корисна тваринка. Але бабця ніколи в житті не пустить ту козу в огород з капустою. Усьок до чого я веду?
16. orakul / 26 листопада 2018, 19:46
14.Slavko
«
Тут я згодний, почитай мій коментар тут »

Хороший коментар. Тільки коли ще при пасічнику почали «піарити» голодомор і ставити в усіх населених пунктах хрести мені вже сталоясно, що треба очікувати нового, може не такого трагічного, а може ще трагічнішого. А щодо ньансів з документами, кадастрами і т.п. так то дрібниці. Головне - стратегічна задача. вона виконуються. Яким способом, то питання десяте. Нормальна людина і патріот в першу чергу що повинна зробити. Подумати, як не допустити нового голодомору. Для цього що номальна людина б зробила? Вивчила б історію і встановила б, які були причини що привели до голоду, і хто той голодомор зробив. Я логічно розсуждаю?
17. Slavko / 27 листопада 2018, 14:19
16.orakul
«як не допустити нового голодомору. Для цього що номальна людина б зробила? Вивчила б історію і встановила б, які були причини що привели до голоду, і хто той голодомор зробив. Я логічно розсуждаю?»

Повністю логічно. Але я теж за хрести, бо, знаєш, якось воно не хочеться по кістках ходити і не знати, де вони лежать. Так тільки Добробутовці нагло сіють на козацьких могилах, які добре видно, але їм насрать, бо сіяти там почали ще при комуністах. Їм гроші куди важливіші, ніж якась там історія, тим більше українська - й чути не хочуть!... А на місці пасічника я б тими хрестами краще п***ив деяких по голові, щоб краще історію вчили і мову, і поважали, не дивлячись на скільки вони є українцями!
18. orakul / 27 листопада 2018, 18:54
17.Slavko
«Повністю логічно.»

Ну слава богу.
17.Slavko
«Але я теж за хрести, бо, знаєш, якось воно не хочеться по кістках ходити»

Ти ж не плутай грішне з праведним. Ті херсти, які поставили "патріоти", не мають ніякого відношення до кісток. Вони поставлені населеним пунктам, які будуть знищені. А от справжні кістки розорюють, бо вони нікому не потрібні, їх треба знищити. І комуністи тут ні при чім. Хто помер у голодомор, все таки були поховані на кладовищах чи у власних огородах. Команду розорювати козацькі могили за часів СССР ніхто на давав. Якщо їх хтось і розорював, то тільки отакі самі які й зараз розорюють. Хто вони - комуністи, капіталісти, пани, патріоти? Та вони просто виродки. За часів СРСР якраз і вчили і історію і мову. Зараз вже нема ні історії, ні мови, а є якась пародія на історію і на мову
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації