Вхід | Реєстрація

За добу на Полтавщині сталися 2 аварії: загинула одна людина і травмовано дитину

За добу на Полтавщині сталися 2 аварії: загинула одна людина і травмовано дитину

28 листопада, близько 18:00 до поліції надійшло  повідомлення  з дитячої лікарні, про те, що до приймального відділення було доставлено 11-річну дівчинку з травмами. Тілесні ушкодження  дитина отримала на перехресті вул. Першотравнева та Н. Сотні внаслідок наїзду автомобіля «Кіа».

Інша аварія сталася 28 листопада, близько 22:30 на а/д Полтава–Котельва біля с. Нестеренки. Автомобіль «Рено Трафік», під керуванням водія 1964 р. н допустив з’їзд в кювет, де в подальшому сталось перевертання машини. Водій від отриманих ушкоджень помер на місці події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області поліція новини ДТП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2018, 10:52 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації