Вхід | Реєстрація

Полтавщина готова до ускладнення погодних умов – Олексій Басан

Полтавщина готова до ускладнення погодних умов – Олексій Басан

Директор ДП “Агентство місцевих доріг Полтавської області” Олексій Басан повідомив про стан експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення області в осінньо-зимовий період 2018 року.

– За 25 районами області закріплено 17 супідрядних організацій, в яких підготовлено до роботи 46 піскорозкидачів, 28 навантажувачів, 12 автогрейдерів, 56 одиниць техніки з відвалами. Заготовлено достатню кількість протиожеледної суміші, яка розміщена на 24 базах для зберігання. Полтавщина готова до ускладнення погодних умов, – директор ДП “Агентство місцевих доріг Полтавської області” Олексій Басан.

В області додатково закупили майже 1200 тонн солі, яку привезуть 4 грудня та розподілять у райони.

– Вихідними питання вирішили. У зв’язку зі складними погодними умовами у ці райони завезли достатньо матеріалів для боротьби з ожеледицею. Також у Зіньківському, Оржицькому та Лубенському районах є проблеми з технікою. Для її вирішення залучатимуть до роботи техніку з сусідніх районів, – сказав Олексій Басан.

Агентство розробило карти по кожному району області з визначенням першочергових доріг зачистки та посипки для оперативного реагування, під час ускладнення погодних умов.

– Цьогоріч дійсно ситуація на дорогах краща, ніж минулоріч. Є й деякі проблеми, але ми про них знаємо та вирішуємо, – зазначив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2018, 14:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації