Вхід | Реєстрація

Всього за 3 дні на Полтавщині потягами травмовано трьох громадян, двоє з них – загинули

Всього за 3 дні на Полтавщині потягами травмовано трьох громадян, двоє з них – загинули

Події сталися на території Лубенського району та Подільського району міста Полтава.

Так, 3-го грудня, на залізничному переїзді «Герівка» у Полтаві, швидкісний потяг  сполученням «Київ — Костянтинівка» скоїв наїзд на 20-річного полтавця, якого після пригоди госпіталізовано до лікарні без свідомості.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження).

Того ж дня поблизу села Терни Лубенського району поїзд сполученням «Київ — Лисичанськ», біля станції «Солоницька» смертельно травмував невідомого чоловіка. 

Згодом його особу вдалося встановити – загиблим виявився 56-річний мешканець Лубенського району. 

Триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили загибель людини).

5-го грудня, близько 07:30, на залізничній станції «Дублянщина», що розташована по вулиці Сакко у Полтаві, біля залізничних колій працівник залізниці виявив тіло невідомого чоловіка.  За попередньою інформацією, чоловіка збив потяг.

Особу загиблого встановили - ним виявився 46-річний полтавець.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Полтавського відділу. Всі обставини встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

 

Шановні громадяни!

Під час руху біля залізничних колій будьте обережні та максимально уважні! Переходьте колії лише в установлених для цього місцях, не відволікайтеся на гаджети чи сторонні предмети, не намагайтеся перебігти полотно перед поїздом, а також не користуйтеся навушниками!


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2018, 18:43 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації