Вхід | Реєстрація

Амбулаторії будують ще в кількох селах

Амбулаторії будують ще в кількох селах

У ході реалізації реформи сільської медицини на Полтавщині побудують 27 амбулаторій. По 18 вже йдуть роботи. Будівництво чотирьох планують закінчити до Нового року.

За останній тиждень ще в трьох населених пунктах почалися будівельні роботи: у селі Великі Будища Гадяцького району, селі Березова Рудка Пирятинського району, селі Божківське Полтавського району. На сьогоднішній день у п’яти населених пунктах проводять земляні роботи, у чотирьох — фундаментні. Ще в п’яти селах перейшли до монтування стін, а в одному вже зводять дах. Усі вони будуються за типовими проектами Мінрегіону. Нові приміщення будуть енергоефективними. Також їх оснастять усім необхідним діагностичним та лікувальним обладнанням.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2018, 16:49 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації