Вхід | Реєстрація

Тренд, який вище за моду

Тренд, який вище за моду

В моді є таке загальновживане поняття, як тренд. Воно, це поняття засвідчує якусь чітко визначену тенденцію, показує. Що саме, який товар, який напрямок в моді превалює на сьогоднішній день.

В сьогоднішній Україні,як ніколи раніше набуває популярності все, що пов’язано із національною само ідентифікацією. Не оминула ця тенденція і моду та сувенірну продукцію. Такий підйом цікавості до всього, що пов’язано із національними та державними символами можна було спостерігати хіба що на початку 90-х років минулого століття, коли Україна була на порозі свого становлення, як дійсно незалежна держава. Щоправда тоді індустрія моди просто не встигала за суспільними змінами, які відбувалися дуже стрімко. І любителі всього українського могли задовольнятися хіба що жовто-блакитними прапорами.

Зараз ситуація змінилася. Все національне знову у тренді. Але сучасна індустрія вже у змозі швидко реагувати на запити суспільства. Для прикладу, якщо зайти на сайт https://souvenir-trade.com.ua/g18048442-brelki-ukrainskoj-simvolikoj, то там можна знайти цілий розділ присвячений саме національній символіці.

Магазин Сувенір-Трейд спеціалізується на продажу різноманітної сувенірної продукції, подарунків, прапорів.  Основна спеціалізація:

  • сувеніри для весіль;
  • оригінальні і смішні сувеніри;
  •  прапори і прапорці.

За останні кілька років одним із найпопулярніших став розділ саме українських сувенірів. У ньому представлені:

  • значки;
  •  чашки;
  • брелоки.

Безумовно товарі із суто українським національним колоритом дуже цікавлять іноземців. Тому їх охоче купують люди та організації, яким постійно доводиться контактувати із громадянами інших держав. У фаворі подібні символіка і у різного роду чиновників – від міністрів до представників органів місцевого самоврядування. В принципі це можна зрозуміти. Кому, як не держслужбовцям пропагувати все національне.

Але, що важливо і дуже символічно. Подібна сувенірна продукція користується шаленою популярністю і у звичайних громадян. Причому незалежно від їх віку, статі та місця проживання. Носити брелоки чи значки, що нагадують про козацьке походження стало престижно не лише у західній чи центральній частині України, а й на півдні чи сході. Українці все більше прагнуть підкреслити свою національну ідентичність. І це без всякого примусу чи під впливом пропаганди.

Напевне це вже не просто тренд, це щось більше. І, якщо не дивлячись на всі труднощі та проблеми сьогодення,особливо економічні, люди із задоволенням підкреслюють  своє громадянство, свою національність, то це є гарною ознакою. Це вже щось більше за швидкоплинну моду.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2018, 18:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації