Вхід | Реєстрація

Аденома: якщо забути про профілактику

Аденома: якщо забути про профілактику

Такі суто чоловічі хвороби, як простатити та аденома простати є, на жаль, вельми поширеними.  Є думка, що майже дев’яносто відсотків чоловіків у віці старше сорока років у тій чи іншій мірі страждають від цих недугів.

Причин такого негативного явища кілька. Та все ж головна із них – ігнорування більшістю чоловіків елементарних вимог. Мова йде в основному про профілактику. Так, профілактичні огляди ніхто в Україні не скасовував. Чоловіки, які офіційно працевлаштовані або збираються отримати роботу, знають, що це таке – проходження кабінетів лікарів. І знають, як це, в основному робиться. Там – шоколад, тут – коньяк або просто домовленість із знайомою медсестрою. І відмітка про профілактичний огляд вже у кишені. І мало кого цікавлять наслідки такої із дозволу сказати винахідливості. А вони, наслідки, можуть бути дуже серйозними, аж до злоякісного новоутворення.

І потім чоловіки наражаються на небезпеку стати інвалідом,передчасну імпотенцію і навіть смерть. І, що найцікавіше,  більшості на думку не спадає, що у цих страшних проблемах винні вони самі. Важко, ліньки чи соромно нагнутися перед лікарем, щоб провів огляд, ну, то готуйтеся до того, що хвороба змусить це зробити.

На щастя названі патології у сучасному світі не вважаються вироком. Не сайті http://urosvit.com/adenoma-prostati/ запропонують пацієнтам цілий ряд заходів для того, щоб позбавитися проблем, що виникають у наслідок виникнення аденоми простати. Кваліфіковані спеціалісти у змозі справитися із захворюванням на будь-якій його стадії. Щоправда, у випадку онкології доведеться звертатися вже в іншу клініку. Але новоутворення хоча б виявлять і правильно діагностують. А це вже є запорукою подальшого ефективного лікування.

Фахівці Уросвіт запропонують одразу кілька варіантів лікування аденоми. Якщо пацієнт звернувся до них більш-менш вчасно, то допоможуть позбавитися аденоми медикаментозно. Та все ж, найчастіше чоловіки приходять до медиків у разі, коли аденома вже велика і без хірургічного втручання вже не обійтися. Це теж не є безвихіддю. Тим більше, що у сучасних клініках можуть провести навіть лазерне видалення аденоми простати. Так, це коштує досить дорого, адже за технології доводиться платити. Якщо ж, гаманець пацієнта не дозволяє йому оплатити застосування лазера, то існує кілька більш традиційних, а відповідно й дешевших, методів. Тобто від аденоми позбавлять у будь-якому разі. Але при цьому знову нагадають про таку легку і практично безкоштовну профілактику.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2018, 12:08 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації