Вхід | Реєстрація

Прикрасьте свій сад за допомогою декоративних фігур

Прикрасьте свій сад за допомогою декоративних фігур

Хоча в нашій державі відбувається процес урбанізації, та відпочинок за містом не втрачає актуальності. Навпаки, у більшості невеликих населених пунктах (селах) фактично неможливо знайти вільного будинку. Їх миттєво розкуповують містяни. Адже одна справа працювати у великому місті, а інша — постійно жити серед шуму і вихлопних газів. У зв’язку з цим, як тільки у міського жителя з’являється вільний день, він одразу намагається виїхати з сім’єю на природу. Ідеальний варіант — у власний дачний будинок. Його, до речі, будинок дачника, можна помітити неозброєним оком, так як поряд із будівлями обов’язково буде відведена територія під садок. На земельній ділянці ростимуть різні дерева. А саму територію прикрашатимуть садові фігури.

Не дивлячись на те, у якому стилі буде оформлений садок, керамічні або гіпсові вироби чудово прикрасять земельну ділянку. Не дарма ж у давні часи свої садиби у такий спосіб прикрашали римляни та греки. Щоправда, їх сади вважаються справжніми витворами мистецтва.

 

Завдяки фігурам, садок перетвориться на національний парк

Сучасні виробники пропонують величезний асортимент різноманітних фігур, що відрізняються своїми формами і розмірами. Господарі можуть перетворити свій сад у казкову країну, де мешкатимуть добре відомі їх дітям чи онукам мультиплікаційні персонажі. Якщо добре постаратися, то на земельній ділянці з’явиться ледь не національний дендрологічний парк, на зразок уманської "Софіївки". А любителі дикої природи оберуть для свого саду фігури оленів, козуль чи коней. Такі декоративні елементи завжди в наявності у харківської компанії "Еdем". Їх можна придбати на офіційному сайті виробника https://edemsuvenir.com.ua/g30864010-sadovye-figury-oleni.

Уявіть, коли на території власного саду, серед квітучих дерев і буйних трав, ви встановите фігуру оленя. Цей декоративний елемент додасть родзинки та стане окрасою і вашого двору, і самого населеного пункту.

 

Як вдало розмістити декоративний елемент

Деякі дослідники вважають, що навіть декоративні фігури можуть приносити щастя, головне правильно розмістити їх поряд зі своїм будинком. Так би мовити, вдало обрати сектор фен-шуй, попередньо скориставшись рекомендаціями.

Крім того, правильно підібране наземне освітлення на території саду додасть фігурі особливий вигляд. З настанням ночі ваш двір перетворюватиметься на заповідну територію, де мешкають різні тварини.

І не забувайте, що декоративний елемент зможе вирішити будь-які садові проблемі (приховати комунікації чи прикрасити пеньок, що лишився від сухої деревини).


Автор: Евгений Александров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2018, 19:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації