Вхід | Реєстрація

На Полтавщині закрили проїзд через дороги державного значення

На Полтавщині закрили проїзд через дороги державного значення

У Полтавській області в зв’язку зі складними погодними умовами, зокрема  через снігопади  та снігові замети, з 11:00 26 грудня закрито проїзд транзитного автотранспорту (пасажирський, вантажний, приватний) на дорогах державного значення. Обмежено рух транспорту на місцевих автошляхах.

Про це повідомляє Полтавська обласна державна адміністрація.

За дорученням голови облдержадміністрації Валерія Головка, органам місцевого самоврядування та райдержадміністраціям потрібно провести роботу з населенням на відповідних територіях щодо утримання від поїздок на приватному та пасажирському транспорті.

Про відкриття руху буде повідомлено додатково. 

Диспечер «Агентства місцевих доріг Полтавської області» повідомив редакцію "ЕХО", що наразі на автодорозі Полтава — Олександрія працює снігоочисна техніка. Саме тому дорожники рекомендують водіям максимально обмежити рух на Полтаву і Кременчук. Диспечер припустив, що до вечора снігоочисні роботи мають завершитись. Та порекомендував телефонувати протягом дня, аби уточнити ситуацію на дорогах області.

Черговий номер диспечерської служби «Агентства місцевих доріг Полтавської області» — (050)015–02–33.

Також з будь-яких проблем, що виникають у водіїв на автодорогах, можна цілодобово телефонувати в Аналітично-диспечерську групу Укравтодору (050)409-80-01, (050)015-02-33 (Полтавська область), (066)682-58-90, (096)874-47-30 (Дніпропетровська), +38(057)336-77-00 (Харківська). 


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 грудня 2018, 12:19 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації