Вхід | Реєстрація

Обвинуваченому в хуліганстві оголосили про підозру

Обвинуваченому в хуліганстві оголосили про підозру

Спочатку на сайті інформ-агенства «Полтавщина», а потім і на нашому редакційному з’явилося повідомлення про те, що в одному із гральних закладів на території міста 31‑річний мешканець Кобеляк побив 55‑річного чоловіка. Як швидко стало відомо, ця інформація є недостовірною.

Тут потрібно одразу наголосити, що «Полтавщина» посилається на повідомлення відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Полтавській області. І наразі неможливо встановити, хто перекрутив інформацію. Та зрештою, це не принципово.

Отже, що насправді сталося в приміщенні так званого грального закладу?

У цей день до нього прибули близько десятка працівників Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Один із них зачитав повідомлення про підозру громадянину К. Чоловіка підозрюють у вчинення хуліганських дій.
13 травня 2018 року К. у Кобеляках на площі Перемоги завдав кількох ударів 55‑річному Л., теж жителю Кобеляк. Було це серед білого дня. Експерти констатували в останнього легкі тілесні ушкодження.

Слідчий поліції 25 січня 2019 року зачитав К. повідомлення про підозру у вчиненні злочину за ознаками статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає різні види покарання — від штрафу мінімумом у 8500 гривень до позбавлення волі на термін до п’яти років.

Сам підозрюваний, із яким зустрілися працівники редакції, розповів:

— У травні минулого року інцидент був. Зараз я нікого не бив. На мою думку, це — свідомо влаштований цирк. Далі мені підкинуть зброю, наркотики чи крадені речі. Або будуть провокувати на бійку. Більше нічого коментувати не буду.

У принципі, оголошення про підозру є цілком законною і зрозумілою процесуальною дією. І провести її можуть як у будівлі поліції, так і в іншому місці. До речі, підозрювані досить часто ухиляються від того, щоб їм зачитали підозру.

У цьому випадку, щоправда, виникає риторичне запитання: чому від моменту скоєння злочину до оголошення підозри минуло аж вісім місяців?


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2019, 16:40 | Кобеляки | Кримінал


1. Oksana / 31 січня 2019, 19:28
Це мусорской беспредел!!!Скоро прийдут с обиском и что то подкинут.Або спровоцируют на драку так что жди.В наше время менти только так и делают.
2. orakul / 31 січня 2019, 20:24
1.Oksana
«В наше время менти только так и делают.»

Так делали всегда. Фишка в том, кому и с какой целью подкидывают. Фишка в нравственности ментов, если к ним сейчас в этой стране чокнутых применимы такие понятие как нравственность и совесть. Посилання на www.youtube.com
3. Slavko / 31 січня 2019, 21:53
1.Oksana
«Це мусорской беспредел!!!»

Ні, шановна Оксана, це його кінець ! Беспредел був до цього !
4. Slavko / 31 січня 2019, 21:56
Пане автор, пишіть по-людськи. Правильно буде оголосили підозру, або повідомили про...
5. Slavko / 31 січня 2019, 22:03
У попередній статті користувач під ніком "Filon" намагався зробити з мене дурня. Отож, пане "Filon", бійка між поліцейським і Д все-таки була, в якій останній отримав на горіхи. Ну, хіба що, ваш інформатор знаходиться на боці отримавшого.
6. Vadim18228 / 31 січня 2019, 22:42
Складаеться таке враження що вин десь перейшов дорогу милиции.Не вспив Джулай стати начальником райвиддилу полиции як одразу у Мисти начався беспредел.Його подопечны йиздять зшибають гроши з бизнесменов залякуючи их всякими структурами.То за милиционера вийшла статья що вин кришуе нарко бизнес,це знають уси навить дити в школи за цю Людину,а вин все дае комментарии що вони на правильному шляху,тильки чомусь сюди ниразу не приихала внутришня безпека и не провела перевирку...
7. ment100 / 31 січня 2019, 22:55
Дивлюсь та дивуюсь де цих лошар найманмих понабирали скiльки вам заплатили за цю комедiю,читаю i диву даюся один iз цих коментаторiв буквально 1-2 назад видавав себе за iншого i далi клеiть дурня горе акк- тифист якого вивели на чисту воду, та дивлюсь вiн далi тепер филона хоче зафилонить ну и ну.
8. Vadim18228 / 31 січня 2019, 23:45
Сергій Джулай розповів, що зараз перебуває на своєрідному емоційному підйомі, вважаючи своє призначення у Кобеляцький район черговою можливістю випробувати власні сили і професійність. Він підкреслив:

— Працювати буду стільки, скільки відведено долею та вищим керівництвом Нацполіції. Я ніколи, ні в який район сам не просився. Працюю там, де визначено службою. Кобеляцький район мені знайомий. У 2015 році, будучи заступником начальника обласного управління карного розшуку, брав участь у розслідуванні вбивства Оксани Корсун. Так, цей злочин до цього часу не розкритий. Можливо, доля дає шанс довести розпочату справу до логічного завершення.Посилання на www.youtube.com Ментовский беспредел Джулая
9. Oksana / 1 лютого 2019, 00:20
Подивившись видео за Лисного Можна зробити висновки що ця Людина а саме Джулай Сергий начальник нашои полиции дийсно е на правильному шляху.Нада рвати усих бизнесменов и фермеров.ТИЛЬКИ ТАК ВИ ЗМОЖЕТИ НАВИСТИ ПОРЯДОК
10. Slavko / 1 лютого 2019, 08:19
Знову у цього «Актівіста» із Сухинівськи почалось загострення шизофренії. Шизофренія – це роздвоєння особистості, яке тут і спостегається за іменами Арванга і Мент1000. Він зараз тут вилизує василенку, підприємцю, марно надіячись, щоб той йому прикрутив профіль (забор) і вставив вікно. Коли до цього Актівіста-всіхобсирача й підсирача ввечері прийшли односельці, то він так тікав, що покинув свою жінку саму в хаті, вибив вікно і утік на огород !
11. orakul / 1 лютого 2019, 08:50
10.Slavko
«Шизофренія – це роздвоєння особистості, яке тут і спостегається»

Ростеш! Так, дай бог побачиш, що таке саме спостерігається у всіх свідомих.
12. микола козак / 1 лютого 2019, 08:58
Незрозуміло , що драка в гральному закладі , які заборонені в Україні , а поліція ніякої реакції до власників грального закладу.
13. arturwanga / 1 лютого 2019, 19:14
Цiкава людина Славко вiн спочатку дае свою землю в аренду потiм у цiеi людини краде яка йому заплатила найбiльше ,ганяеться за тими хто пиляе потiм сам пиляе та продае,знайшов у фермерiв у яких необлiкована земля почав iх шантажувати щоб вони йому обробляли та косили, понаставляв у лici iжакiв людина пробила собi 2 колеса.От такi у нас цiкавий актифист пiд псевдо ТatarkoV та Slavко.Дякую тобi що ти мене популятизуеш.
14. Slavko / 1 лютого 2019, 21:26
Сьогодні просто магнітні бурі на сонці а ще цього шизофрена жінка знову забула психотропами підкормити , актівіста так званого, який сидів, потом займався незаконними випилками по району та набором бригади, повипилював і попродав усі дерева у своїй Сухинівці, шантажуючи сільського голову. Хоча він не місцевий, а якийсь чокнутий бендера, якого звідтіля вигнали, тепер тут ніде ніколи не працює, об"їдає свою нещасну дружину, і голодних собак, яких повен двір. Лише бігає, всіх називає злочинцями, шахраями і дебілами та на всіх підряд викликає поліцію. Ну це хіба здорова людина ?? І скрізь пхає свого поганого носа, ніяк не допхається. Дурка за ним плаче, або зона !
15. arturwanga / 1 лютого 2019, 21:48
О молодець невгадав працюю собаки не голоднi дружина 2 мiсяцi непрацюе. Катричок привик писати за себе вiн спочатку дае свою землю в аренду потiм у цiеi людини краде яка йому заплатила найбiльше ,ганяеться за тими хто пиляе потiм сам пиляе та продае,знайшов у фермерiв у яких необлiкована земля почав iх шантажувати щоб вони йому обробляли та косили, понаставляв у лici iжакiв людина пробила собi 2 колеса.От такi у нас цiкавий актифист пiд псевдо ТatarkoV та Slavко.Дякую тобi що ти мене популятизуеш.Фамилии цих людей можу назвати.I вони самi все розкажуть
16. arturwanga / 1 лютого 2019, 21:51
Вимагае у тих хто йому поламав челюсть грошi,вiн це робить через Свободiвцiв полтавських видно така i cвобода як катричок
17. arturwanga / 1 лютого 2019, 21:55
Аудио записи всiх розмов в яких фiгурують i деякi дуже високопоставленi особи кримiнальних кiл Кобеляцького району можу надати багато цiкавого розказуе цей актифист
18. Slavko / 1 лютого 2019, 21:58
Прокляте брехло, шоб тобі язик відпав. Які в тебе в гузні хвермери, яка аренда, їх немає на 15 км! Де твої докази ? Складно набрехав ! Це ж ти шипував перед своїм постом гаї, переплутав, чи шо , чи псіхотропи не ті?
19. arturwanga / 1 лютого 2019, 22:14
Да ти брехло дiйсно, у мене е аудиозаписи наших розмов де ти це казав а вiдносно того що тобi дав Дорош 400 гривень за те щоб визвати полицию коли труби крали ти теж не казав так е аудиозапис я надам хто захоче послухати.Дивись славко я далi буду писати багато хто буде мати до тебе питань, а вiдносно того що до тебе на роботу приiджали на сенсi 2 особи кримiнального свiту писать що ти робив? аудиозапис докладу
20. arturwanga / 1 лютого 2019, 22:16
Ти домовлявся за аренду щоб здати своiй пай погано що ти непамятаеш
21. Slavko / 1 лютого 2019, 22:20
Так домовленість чи оренда, опреділись. Сидітимеш разом із ними, брехло
22. arturwanga / 1 лютого 2019, 22:20
включи память приiджав ти зi мною,наум колеса попробивав не бiля поста а у лiсi ти ожотився на Павленкiв що вспомнив Ну як ???
23. arturwanga / 1 лютого 2019, 22:26
Ну що там лимит вичерпався а я думаю що треба викладати все про тебе,щоб побачили що ти собою представляеш
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації