Вхід | Реєстрація

Таблички, що здатні прикрасити фасад храму

Таблички, що здатні прикрасити фасад храму

Як відомо, жовтень 2018 року став надзвичайно важливим у житті православних українців. Адже Синод Вселенського патріархату надав дозвіл нашій державі створити Православну церкву.

На Об’єднавчому соборі, що проходив в українській столиці, було оголошено про об’єднання церков в єдину ПЦУ. Хоча скептики вважали, що вона не має право на існування, Вселенський патріарх Варфоломій вирішив по-іншому. Так, саме Архієпископ Константинопольський надав нашій державі Томос. Тому можна вважати, що 6 січня остаточно завершився процес отримання Православною Церквою України автономії в управлінні.

Нагадаємо, що в нашй державі паралельно існували Українська православна церква Київського і Московського патріархату. Перша автоматично увійшли до складу ПЦУ Православні громади Московського патріархату мають визначити свою приналежність. 

Згідно указу президента, усі УПЦ Московського патріархату протягом трьох місяців зобов’язані змінити назву, паралельно вказавши приналежність до сусідньої держави. Якщо за вказаний період часу вони цього не зроблять, то їх реєстрація буде анульована.

 

Таблички встановлюють і на церквах, і на капличках

Тим часом чимало православних громад уже встигли прийняти рішення на користь Православної Церкви України. Щоб повідомити про своє рішення всіх прихожан на храмах, церквах і капличках замінюються фасадні таблички. Звичайно, що настоятелі церков турбуються про те, аби замовити вказівник із якісного матеріалу, що прослужить не один рік. Оскільки табличка дає вичерпну інформацію про будівлю.

До речі, таблички для храмів в основному замовляють в харківській компанії R-mix. Її представники пропонують обирати для вказівників алюмінієвий композит або акрил. Саме такі матеріали краще за все підходять для зовнішнього використання. Для перегляду варіантів вказівників необхідно відвідати інтернет-сторінку компанії R-mix https://r-mix.com.ua/Ukraina/Tablychky_na_khramy_tserkvy.html. Замовити таблички для храму, церкви, каплички у найкоротший термін можна на цьому сайті. Такі вказівники прослужать не менше десяти років.

І на це є кілька вагомих причин. По-перше, такі вказівники міцні та довговічні. По-друге, багата кольорова палітра. По-третє, антикорозійне покриття захищає вказівник від ржавіння. По-четверте, спеціальна технологія нанесення фону (заводське порошкове фарбування) та тексту. По-п’яте, таблички виглядають надзвичайно красиво і на них можна розбірливо прочитати нанесений текст.

Отож, потурбуйтесь замовити якісний вказівник, адже він прикрасить фасад храму.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації