Вхід | Реєстрація

14 ДТП та сім п’яних водіїв

14 ДТП та сім п’яних водіїв
Фура злетіла в кювет на виїзді з міста

Такі дані були озвучені під час традиційної прес-конференції у Кобеляцькому райвідділі поліції.

На початку зустрічі із журналістами начальник райвідділу Сергій Джулай сказав, що зустрічі з журналістами стали доброю традицією. А ще кращою — той факт, що за останні кілька тижнів у районі не фіксуються надзвичайні події кримінального характеру, через їх відсутність. Джулай висловив сподівання, що така хороша тенденція збережеться.

Окрім того, начальник поліції наголосив:

— Я вже говорив, що для поліцейських принципове значення має боротьба із злочинністю, котра має ознаки організованої. Днями була оголошена підозра жителю Кобеляк, який у певних кримінальних колах має статус «смотрящого» за Кобеляцьким районом. Звертаюся до громадськості із проханням допомогти у розслідуванні кримінальних проваджень, фігурантами яких можуть бути представники оргзлочинності. Разом ми справимося із цим злом. Не мовчіть і не бійтеся.

Заступник начальника поліції Юрій Стеценко поінформував про стан із дотриманням безпеки руху на автодорогах. Протягом січня в районі зафіксовано14 дорожньо-транспортних пригод. Це — більше, аніж зазвичай. Поліцейські пояснюють зростання кількості ДТП ускладненням дорожньої ситуації через велику кількість снігу та криги. Протягом місяця було складено 7 адмінпротоколів за фактами керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2019, 10:42 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації