Вхід | Реєстрація

У Хоролі безпритульними тваринами опікуватиметься громадська організація

У Хоролі безпритульними тваринами опікуватиметься громадська організація

Свого часу міський голова Хорола Сергій Волошин посприяв у створенні добровільної неприбуткової громадської організації із захисту тварин «Дружок», яка діє на підставі статуту.

ГО «Дружок» запропонувала нову сучасну комплексну Програму поводження з безпритульними тваринами і регулювання їх чисельності в м. Хорол на 2017-2022 рр.

Міський голова підтримав заходи Програми, які засновані на гуманному методі біостерилізації тварин (ВСВП). Цей метод полягає у відлові, стерилізації, вакцинації й поверненні тварин до приймальника. Дані послуги проводяться спеціалізованою виїзною бригадою на договірних умовах з міською радою, яка повністю фінансує ці послуги. Так, на виконання «Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола» відповідними рішеннями у 2016-2018 рр. було виділено кошти на проведення стерилізації тварин. Фактично використано у 2016 році – 12,4 тис. грн., у 2017 році – 42,4 тис. грн., у 2018 році – 29,9 тис. грн., а на 2019 рік заплановано видатки в розмірі 80,0 тис. гривень.

“ГО «Дружок» ‒ єдина в місті організація, яка займається доглядом безпритульних тварин, не дозволяючи їм загинути від голоду, холоду й проявів людської жорстокості, – йдеться у повідомленні на сайті Хорольської міської ради. – На жаль, благодійних членських внесків представників ГО «Дружок» та фінансового забезпечення міської ради недостатньо для повного вирішення проблеми безпритульних тварин. Тож усіх охочих запрошують до участі в добрій справі заради порятунку тварин”.

Платіжні реквізити ГО «Дружок» для збору коштів на лікування, стерилізацію та забезпечення тварин їжею: р/р №26008054625665, ЄДРПОУ/ДРФО 41223976 ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (ЄДРПОУ 14360570, МФО 331401). Також можна перерахувати кошти на картку ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» голови ГО «Дружок» Пікало Валентини Миколаївни: 5169 3305 1168 0560. Будь-яка допомога важлива й дуже необхідна для порятунку живих створінь.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2019, 14:17 | Хорол | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації