Вхід | Реєстрація

Журавська Кіра. Етап 2

Журавська Кіра. Етап 2

 

Кірочка Журавська – весела, життєрадісна дівчинка, мамина радість і підопічна нашого фонду.

Крихіткаперенесла гіпоксію при народженні й8 днів була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. На жаль, кисневе голодування не пройшло безслідно для нервової системи. Уже в рік Кірі поставили діагноз ДЦП.

При цьому лікаріпояснили мамі, що дітки з таким діагнозом розвиваються по-різному й дуже багато залежить від того, як регулярно і яку реабілітацію буде проходити дитина. Мама Олеся поставила собі за мету зробити все можливе, щоби дочка досягла максимальних результатів.

За два місяці Кірі буде 4 роки. За цей час, завдяки зусиллям мами, вона встигла пройти більше 20 відновлювальних курсів в різних містах України. З кожним таким курсом дівчинка набуває необхіднихдля життя й розвитку навичок та вмінь.

В результаті реабілітації Кіра вміє перевертатися, повзати на животі, сидіти, спираючись на руки, брати іграшки лівою рукою. Вона знає частини тіла, розрізняє тварин та іграшки, розуміє звернену мову, частково виконує прохання, вчиться вимовляти свої перші слова. А після пройденого курсу в «Допоможи собі сам», на який допомогли зібрати кошти небайдужі люди, у Кірочки значно покращилася моторика ручок, тепер вона частіше задіє їх обидві. Крім цього, Кіра освоїла нові для неї звуки й прості слова, стала набагато краще спати.

Для дитини з таким діагнозом це значні досягнення. Проте, дівчинка сильно відстає від однолітків. Для того, щоби закріпити вже існуючі результати й продовжувати розвиватися в фізичної та психологічної сфері, необхідні подальші реабілітації, на які потрібні кошти.

У березні на Кіру чекають в дніпровському центрі «Допоможи собі сам». Ціна реабілітації 6 250 грн. Без вашої допомоги Кирюшиній мамі не впоратися: вона виховує доньку одна. Давайте допоможемо дитині пройти черговий важливий для неї курс відновного лікування.

ПІБ: Журавська Кіра Олегівна

Дата народження: 09.04.2015

Діагноз:ДЦП, спастичний тетрапарез, затримка психічного та мовного розвитку

 

Переказати кошти можна на реквізити:

одержувач: Благодійний фонд "ПОМОГАЕМ"

Р / С: 26008050238195 в ПАТ КБ ПРИВАТБАНК

МФО: 305299

ЄДРПОУ: 36532282
У призначенні платежу вказуйте: Журавська Кіра

 

Можна також допомогти онлайн


Автор: БФ «Помогаем»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2019, 12:16 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації