Вхід | Реєстрація

Тепло, за яке не треба переплачувати: популярність електрокотлів стрімко зростає

Тепло, за яке не треба переплачувати: популярність електрокотлів стрімко зростає

Останнім часом попит на електричні пристрої для опалення житлових приміщень зростає з вражаючою швидкістю. Все більше користувачів відмовляється від газових або твердопаливних систем опалення на користь електричних котлів. Звичайно, стрімкий ріст популярності електрокотлів зумовлений цілою низкою різноманітних чинників.

Відповідь на питання про те, чому у житлових будинках все частіше можна зустріти саме електричні пристрої для опалення, насправді лежить на поверхні. Споживачів приваблюють високі експлуатаційні характеристики та інші очевидні переваги.

 

5 переваг електричних котлів

Розглянути «плюси» електричних опалювальних пристроїв можна на прикладі продукції ТМ Vaillant. Дізнатися, як виглядають, скільки коштують і на що здатні електричні котли Vaillant можна в мойо.

Отже, серед сильних сторін електрокотлів фахівці перш за все називають:

  • Широкий асортимент. Сучасні виробники опалювальних пристроїв пропонують увазі потенційних споживачів електричні котли на будь який смак. Популярні моделі можуть відрізнятися потужністю, типами нагрівальних елементів, зовнішнім виглядом та набором додаткових функцій.
  • Економічність. Котли, які функціонують, використовуючи ресурси електромережі, відрізняються високим рівнем енергоефективності та вражаючим коефіцієнтом корисної дії. Так, КПД моделей середньої потужності зазвичай досягає приблизно 90-95%.
  • Простота процесу встановлення та обслуговування. На відміну від газових та твердопаливних котлів, електричні моделі можна встановлювати навіть без сторонньої допомоги (за умови наявності достатньої кількості знань та практичних навичок). Під час монтажу електрокотла можна не турбуватися про забезпечення виходу продуктів горіння та безперешкодного доступу повітряної маси.
  • Безпечність використання. Суттєва перевага електричних котлів – відсутність шкідливих викидів та підвищеного ризику вибуху природного газу у випадку виникнення аварійних ситуацій.
  • Компактні розміри. У порівнянні з іншими різновидами опалювальних приладів електричні котли дійсно вирізняються невеликими габаритами. Розміри електрокотлів варіюються в залежності від потужності, прогнозованої опалювальної площини та типу нагрівального елементу.

Ймовірно, популярність котлів електричного типу залишатиметься стабільно високою ще довго, адже вони ідеально підходять для встановлення на дачах, у заміських будинках та квартирах у новобудовах.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2019, 10:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації