Вхід | Реєстрація

Особливості газових плит та їх популярність серед домогосподарок

Особливості газових плит та їх популярність серед домогосподарок

На різноманітних кулінарних шоу та жіночих програмах часто повторюють, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. Дійсно, переважна більшість чоловіків полюбляють смачно попоїсти, а жінки володіють кулінарним мистецтвом. Та для того, аби в сім’ї панувала гармонія, а шлунок був повним, перші мають створити на кухні всі необхідні умови. Адже не дивлячись на появу різноманітних електроприладів, що ніби полегшують процес приготування страв, без стандартної газової плити жінці не обійтися. І на це є маса причин.

 

Економні та надійні прилади

Давно минули ті часи, коли населені пункти були не газифіковані. Та навіть тридцять років тому люди користувались газовими плитами. Для цього вони використовували балони зі скрапленим газом, які під’єднували до плит. Сьогодні газова магістраль проходить біля кожного будинку.

У чому ж особливість газової плити і чому вона настільки популярна серед домогосподарок?

Кожен, хто робив ремонт у своїй оселі, може підтвердити, що дорожче за все обходять дві кімнати: ванна і кухня. Газові плити коштують відносно недорого і майже кожна сім’я може дозволити собі придбати останню сучасну модель. Щоб переконатись у цьому твердженні, достатньо ознайомитись із переліком і вартістю плит у найвідомішому українському магазині побутової техніки Comfy. Компанія працює лише з перевіреними виробниками, які отримали визнання в усьому світі. Дізнатись вартість газових плит і обрати одну із моделей для своєї кухні можна за посиланням на офіційному веб-сайті магазину https://comfy.ua/flag/tip_plity__gazovaja/.

Господині надзвичайно зручно готувати на блакитному паливі, адже вона може контролювати його подачу і її страва ні в якому разі не підгорить. Також економія газової плити відчувається у квитанціях за використаний газ.

Крім того, зручність приладу проявляється навіть у посуді, який використовується при нагріві чи приготуванні їжі. Так як газові плити зовсім не вибагливі і на їхню поверхню можна поставити будь-який металевий посуд. Це теж вагома економія сімейного бюджету.

Якщо провести екскурсію інтернет-магазином Comfy.ua, то можна побачити, що сучасні плити обладнані функцією електрозапалювання і господині не доведеться щоразу шукати сірники чи запальничку. Головне, аби поряд було живлення від електромережі, щоб підключити вашу плиту.

Розробники подбали і про безпеку, установивши функцію газ-контроль, яка перекриє подачу газу у випадку, коли він погас. А призвести до цього може як звичайний потік вітру, так і вода, що при кипінні витекла з каструлі.  

Отож, смачних вам страв з економними та надійними газовими плитами.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2019, 11:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації