Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини отримали нову спецтехніку

Рятувальники Полтавщини отримали нову спецтехніку

6 березня відбулося урочисте вручення спеціальної техніки для підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України.

Начальник обласної Служби порятунку «101» Володимир Салогуб вручив ключі від пожежних автомобілів та судна на повітряній подушці «Торнадо».

Спеціальні пожежні автоцистерни на базі шасі МАЗ отримали рятувальники з Аварійно-рятувальної частини, Хорола, Нових Санжар та Пирятина. Аероглісер з повітряним гвинтом «Торнадо» поїде до Кременчука, де виконуватиме завдання за призначенням у акваторії Кременчуцького водосховища.

Усю техніку придбали за кошти державного бюджету та передали від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Осучаснення матеріально-технічної бази рятувальників продовжується. Отримані від ДСНС в минулих роках пожежні автомобілі успішно використовуються вогнеборцями для ліквідації різних надзвичайних подій та ситуацій. Ось і цей рік нас радує новим поповненням сучасною технікою, яка допоможе рятувальникам ефективніше боротися з вогняною стихією.  Отримані сьогодні автомобілі та аероглісер є логічним продовженням реформування Служби порятунку, яке також передбачає заміну техніки та спецобладнання», – наголосив Володимир Салогуб.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2019, 16:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації