Вхід | Реєстрація

Чим закінчиться трагікомедія: Ваш варіант

Чим закінчиться трагікомедія: Ваш варіант

Управління Нацполіції Полтавської області розпочало службову перевірку інциденту на автозаправному комплексі "WOG" за участю одразу двох начальників поліції.

Про це редакція дізналася від речника ГУ Нацполіції Юрія Сулаєва.

Далі ми повідомлятимемо читачів про його хід. А зараз пропонуємо взяти участь в опитуванні на тему "Чим на Вашу думку закінчиться службове розслідування?"



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2019, 12:32 | Кобеляки | Цікаве

Голосування: Чим на Вашу думку закінчиться службове розслідування?

Звільненням Полонського

Звільненням Джулая

Звільненням Полонського і переведенням Джулая в інший район

Нагородженням обох

Нічим

Ваш варіант (у коментарях)

Результати

Щоб проголосувати Вам потрібно авторизуватися

  • Звільненням Полонського і переведенням Джулая в інший район (8)

  • Нічим (7)

  • Нагородженням обох (3)

  • Звільненням Полонського (1)

  • Звільненням Джулая (0)

  • Ваш варіант (у коментарях) (0)

Проголосувати


1. Седой / 6 квітня 2019, 13:28
Респект Игорю Михайловичу. Не каждый решится опубликовать...
2. AVI90 / 6 квітня 2019, 18:57
У НОВИХ САНЖАРАХ ПРИЗНАЧИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА РАЙОННОЇ ПОЛІЦІЇ
3. Beri Mor / 7 квітня 2019, 15:06
Коментар видалено за порушення пункту 2.1, 2.5 Правил користування сайтом
4. orakul / 7 квітня 2019, 16:56
3.Beri Mor
« и я думаю не прогадал.»

Не треба забувати кому зараз вигідна дискредитація Авакова. Сам якось спочатку про це не подумав.
5. Beri Mor / 7 квітня 2019, 18:43
4.orakul
«е треба забувати кому зараз вигідна дискредитація Авакова.»

Дискредитация через какого-то Полонского?Как говорил один мультгерой "не смешите мои копыта".Арсена Борисовича не дискредитировал даже батальон МВД "Торнадо".А это будет во сто крат покруче какого-то провинциального мента,который просто не научился бухать,что конечно не простительно,потому что это профессиональная обязанность для каждого современного реформированого полицая.
6. orakul / 7 квітня 2019, 18:49
5.Beri Mor
«Дискредитация через какого-то Полонского?»

5.Beri Mor
«Дискредитация через какого-то Полонского?»

Ну так это только штришок. Надо покопать ситуацию по другим районам. Я же не утверждаю на все сто что это так, и не сбрасываю со счетов специфику реформированных полицейских. Речь шла не о случае как таковом, а о моментальном вбросе инфы в интернет. Скажы лучше, где это Земеля пропал и Селена?
7. arturwanga / 7 квітня 2019, 18:55
Факти говорять самi за себе,вже ГУНП об’явило що поставили нового начальника Новосанжарського ВП це вже говорить про те що Кобеляцькi полiсмени в одному були правi,
а от вiдносно законностi iхнiх дiй так там багато питань, те що Полонський був п’яний це трохи iнше, ще можна добавити що на 10-12 тисяч гривакiв в ’Фiлiнi" толком не нап’эшся
8. Beri Mor / 7 квітня 2019, 19:14
6.orakul
«Скажы лучше, где это Земеля пропал и Селена?»

Земеля-не знаю.А Селена,ввиду присущего ей максимализма,после провала на выборах Петра Алексеевича наверное ушла в монастырь:)Хотя-жаль,смешная она.
9. ИВЕН / 7 квітня 2019, 21:35
7.arturwanga
« Кобеляцькi полiсмени в одному були правi,
а от вiдносно законностi iхнiх дiй так там багато питань»


КОБЕЛЯЦЬКІ РУЛЯТЬ-віват-віват....
10. Beri Mor / 7 квітня 2019, 22:20
Миколайовичу,що там Джулай?Досі морозиться?В мене вже попкорн кінчається:)
11. Filon / 8 квітня 2019, 09:20
4.orakul
«Не треба забувати кому зараз вигідна дискредитація Авакова. Сам якось спочатку про це не подумав.
»

Шановний Оракуле, давайте не будемо, яка кажуть українці куті меду передавати. Як справедливо зауважив Бері, там вистачає компромату без якогось нещасного Полонського чи його неокабакуватих кобеляцьких колег. Я звернув увагу на інший красномовний і дуже печальний факт. Всі нібито «просунуті» полтавські ЗМІ дружно проігнорували скандальний інцидент у Кобеляках за участю полісменів.Навіть повідомляючи про зміну керівництва у Новосанжарськомуу відділенні поліції вони «забули» вказати причини кадрових змін. А це говорить про те, що в Україні виродились не лише правоохоронці, а й журналісти. Залишилися за невеликим виключенням копірайтери, тобто переписувачі вже готових текстів. Ну і пропагандони рулять.
12. orakul / 8 квітня 2019, 12:42
11.Filon
«Всі нібито «просунуті» полтавські ЗМІ дружно проігнорували скандальний інцидент у Кобеляках »

Ну так отож. ВиходитьЮ зря президент керівництво міста і області поміняв. Кожен боїться прогадати? Один Спиця ставку на Петю зробив і розпіарив його на всю катушку у бюлетні міськради. А ветерани тепер обурюються. Ну нехай обурються, якщо в голові опилки. Мені вони тричі чудні оті ветерани. От знову, користуючись нагодою, про логіку і шизофренію. Спицю обрали голосуванням на президії ради. Лише один проголосував проти. А тепер включаємо сіре вєщєство. Умовно ветеранів можна поділи на дві катеогрії - «совки» і "патріоти". Совки не могли за нього голосувати після двох його статей які всі читали. Одна була в Ехо про «злочинну» РККА-СА, а друга була в бюлетні про придуману історію України. Але проголосували. А "патріоти", так тих ваще розумом не понять. На кожному кроці вони твердят про злочини комуняк і обирають соїм "вождем і наставником" секретаря райкому. І чим це можна пояснити як не шозофренією? І це конкретні дії, а не мій комент, який нікого ні до чого не зобовязує. І взагалі він може бути помилковим, або написаним як зараз кажуть по приколу. А те, що в Україні нема журналістів, так їх вже давно нема. Вірніше, вони є, тільки їм же треба теж десь спокійно на хліб заробляти, а не очікувати на долю Олеся Бузини в так званій правовій державі. А рулить у нас кагал а не пропогандони. Пропогандони - тупі виконаці і запроданці.
13. Beri Mor / 8 квітня 2019, 17:48
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
11.Filon
« його неокабакуватих кобеляцьких колег. »

Точно неокабакуватих!Бігали кругом того п"яного телепня та скиглили:"Андрюха,сядь в машину,Андрюха,сядь...."Та твою ж мать,те п"яне ракло міліцейське авто побило,на МОЇ гроші куплене,за податки які я сплатив!Блядь,балончиком в рожу і в підвал!А з ранку в суд,і відшкодування за ремонт по повній програмі.Та правильно,вони герої десь тракториста в селі "прижучити",в якого причіп з сіном без номерів,тоді вони враз техаськими рейнджерами стають.

Змінено 08.04.2019, 18:49
14. ИВЕН / 8 квітня 2019, 19:34
13.Beri Mor
« п"яне ракло міліцейське авто побило,»

\

п"яний но не в формі і не на сужбі

а ВОНИ при пістолях і при ісполненіі-і скиглять перед ним як пацани...

і нічого йому не пред1явили (можливо в самих рильце в пушку)

і головне---чому вони там всі в один час-зустрілися....

можливо він їм зарплату привіз (або приїхав сам за даниною )

чому на його приватному авто за кермом був діючий інспектор ДПС НАШОГО РАЙОНУ..
А ЗАГАЛОМ ОДНІ ЗАПИТАННЯ.....
15. Madtharu55 / 9 квітня 2019, 18:36
8.Beri Mor
«Селена,ввиду присущего ей максимализма,после провала на выборах Петра Алексеевича наверное ушла в монастырь»

Ні, Селена Кушніренко ще не пішла у монастирь, вона продовжує активно агітувати у Фейсбуці за ПО і повчати нас, нерозумних, чого не треба голосувати за ЗЕ, їй же треба при кориті остатися, коли райдержадміністрацію розгонитимуть, а Бульбаха невідомо чи візьме в свою приватну торговлю. Так шо їй зараз не до ваших коментарів.
16. Selena2017 / 9 квітня 2019, 19:16
8.Beri Mor
«смешная она.»


Якби я справді була "смешная", то ніяким чином би не трималася в пам"яті вашої теперішньої "теплої компанії", яка не знає вже як тут своє нутро ширше витріщити. Бо таки дошкулила ? Мій максималізм чомусь муляє? Смійся, не помітиш , як у тому бедламі, що панує навколо сьогодні завдяки таким однодумцям, доведеться сміятися на кутні. Заходячи на цей сайт, нічого , крім огиди, не відчуваю. Деякі сміливці ще плекають надію щось пояснити, та марно , до вашої компанії не достукатися. На щастя, в інтернеті можна віднайти чимало вартісних людських думок , щоб збагатитися знанням і розумінням навколишнього. Шкода часу перемовлятися з тими, кому смішно з серйозних речей .
17. Selena2017 / 9 квітня 2019, 19:25
15.Madtharu55
«Ні, Селена Кушніренко »


Пані Кушніренко має право на свою думку і аргументує її , як вважає за потрібне. Такий гібрид "Селена Кушніренко" створеній лише у вашій уяві. Попийте росторопші, вона вгамує вашу жовч , а якщо не перейматиметеся долею цієї жінки , буде ще краще для вас, свою б долю встерегти вдалося. Мені ця людина абсолютно стороння.
18. Beri Mor / 9 квітня 2019, 19:43
17.Selena2017
« Такий гібрид "Селена Кушніренко" »

"Гібрид,так гібрид",якщо перефразувати вашого кумира.А взагалі я навіть радий,що ви жива й здорова.Кажу це щиро,повірте.Ось не чути Зємєлю,а я вже переживаю,їй-Богу.Хороший же мужик,правда трошки наївний.
19. Selena2017 / 9 квітня 2019, 20:06
18.Beri Mor
«Кажу це щиро,повірте.»


Мабуть, сніг випаде...
20. Beri Mor / 9 квітня 2019, 21:15
19.Selena2017
«Мабуть, сніг випаде...»

Ну,не знаю...Якщо вам в дивину,що одна людина бажає здоров"я іншій,то це скоріш за все з вами не все гаразд.

Змінено 09.04.2019, 21:16
21. Selena2017 / 10 квітня 2019, 18:19
20.Beri Mor
«Якщо вам в дивину»


Авжеж дивно бачити такий раптовий перехід до щирості, якщо попереду була тривала відверта зневага. Чи з часом забулося? Та вже нехай буде гречка, аби не суперечка, і за те вдячна. То - з дива справді. А зі мною все гаразд, чого всім бажаю А ще бажаю виборсатися з радянської злочинної брехні і не приплутувати до цього генетичний рівень, бо генетика тут ні при чому. Для цього ой як багато зусиль доведеться докласти! Сил вистачить, чи слабо?
22. ИВЕН / 11 квітня 2019, 10:04
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, не нарушайте простых правил уважения друг к другу.
23. ИВЕН / 11 квітня 2019, 10:07
Посилання на exo.in.ua війська у Кобеляках...

АДМІН-дякую за закриття коментування даного матеріалу...
24. Beri Mor / 11 квітня 2019, 10:52
23.ИВЕН
«АДМІН-дякую за закриття коментування даного матеріалу...
»

Це ти про що?
25. orakul / 11 квітня 2019, 11:44
24.Beri Mor
«Це ти про що?»

Про закриття коментів під статтею про німців в Кобеляках. А адмін і рад старатися. Все зроблено, як кажуть свідомі про радянські часи, по доносу. Нічого не змінилося. Тільки у ті часи будували, а тепер розвалюють. А це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці. А я блін прозівав усе на світі. Прогуляв. А воно і Селена вже знайшлася, вже й тебе вспіла відчитати ні за що. Ще Земелю треба знайти. А зря коменти закрили. Ивен дума, що то на краще. Не на краще. Нічиєї особистості там не зачіпалось. А історію треба знати і не перекручувати. Історія - це ліхтар у майбутнє. Через це нею і крутять свідомі, щоб не на ту путю нам присвітити і у них це виходить. Там Славко ссилку дав на таку хрень, що дійсно, як ти там написав - "no comment". Але тема важлива і треба було свідомих виводити на чисту воду. Але не дали коментувати. А зря.
26. orakul / 11 квітня 2019, 11:50
22.ИВЕН
«помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей,»

Чи й не пани оті "реальній люди". Більше задіти почуття здравомислячих атекватних людей, як це зробили патріоти ніхто не зуміє. А якщо задінут почуття свідомих пришелепуватих, які живуть в ілюзорномі світі, які знищили країну, то нічого страшно. Ім так і повинно бути. Бумеранг, тіпа. І якщо він по них ще не вдарив, так це не означає що бумернага не існує. То він до них ще не долетів. І чим довше він летітиме тим болячіше влупить.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації