Вхід | Реєстрація

Коли автошкола гордиться кожним випускником

Коли автошкола гордиться кожним випускником

У наш час автомобілі мають переважна більшість українців. Завдяки швидкісному транспортному засобу, можна долати чималі відстані. І стати водіями прагнуть однаково як чоловіки, так і жінки. Якщо раніше жінка за кермом вважалась ледь не дивиною, сьогодні представниці прекрасної половини людства дуже впевнено почувають себе на дорозі. Водійське посвідчення стало таким же необхідним і затребуваним, як і свідоцтво про народження чи паспорт.  

 

Автошкола має відповідати сучасним вимогам

Чи доводилось вам замислюватись над тим, яку відповідальність бере на себе людина, котра сідає за кермо транспортного засобу? Адже від її уважності, знань Правил дорожнього руху та впевненості в собі залежить не лише особисте життя і здоров’я, а й інших учасників руху.

Тому до вивчення ПДР та курсів водіння потрібно підходити з усією відповідальністю. Тим більше, коли майбутній водій мешкає у великому місті, де рух на дорогах надзвичайно пожвавлений. Особливо, у пікові години.

На жаль, в Україні існує чимало автошкіл, які не відповідають сучасним вимогам. У них фактично відсутня матеріальна база, теоретичні заняття проходять "на пальцях", а навчатися водінню доводиться на стареньких "Жигулях". Та ще й з інструктором, який воліє швидше завершити урок, щоразу нарікаючи на манеру їзди учня.

Після відвідування такої автошколи, клієнт навряд чи успішно складе іспити з першої спроби, а стане постійним відвідувачем територіального сервісного центру.

 

Кияни знають, де на водійські права навчають 

Звичайно, автомобіль складно водити кожному початківцю. А коли практичні заняття проходять у Києві, то на дорозі можна й розгубитись. У цьому випадку майбутнім автомобілістам необхідно звертатись до кваліфікованих автошкіл. Кияни здобувають теоретичні і практичні вміння у мережі навчальних закладів "Автошколи Столиці". А знаходять вільну автошколу на офіційному веб-сайті компанії https://stolica.com.ua/.

І це не дивно, адже компанія "Автошколи Столиці" має ряд надзвичайно важливих переваг:

  • по-перше, клієнти автошколи самі обирають час, коли вони мають можливість відвідувати заняття;
  • по-друге, уроки водіння розпочинаються тоді, коли це зручно робити учню. У разі, якщо клієнту складно даються практичні заняття, він має можливість почати працювати з іншим інструктором. До того ж перше заняття він відвідує безкоштовно;
  • по-третє, учень обирає автомобіль, на якому бажає проходити навчання. Транспортний засіб може бути укомплектований механічною коробкою переключення передач або автоматичною;  
  • по-четверте, клієнт сам визначає рівень складності курсу навчання;
  • по-п’яте, автошкола впровадила надзвичайно дієве поєднання теорії і практичних занять.

Та головною особливістю є інструктори, які здатні навчити будь-якого клієнта стати справжнім автомобільним віртуозом. Про це говорить статистика. Адже клієнти "Автошколи Столиці" майже стовідсотково проходять іспити і отримують водійські посвідчення.

Ціна на навчання приємно здивують не лише жителів, а й гостей столиці.

Отож, до процесу здобуття водійського посвідчення потрібно підходити з усією відповідальністю. І довіритись професіоналам, які працюють у компанії "Автошколи Столиці". 


Автор: Євгеній Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2019, 09:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації