Вхід | Реєстрація

У Полтаві суд призначив 250 тисяч гривень застави активісту Андрію Храмову, який попався на $17000 хабара

У Полтаві суд призначив 250 тисяч гривень застави активісту Андрію Храмову, який попався на $17000 хабара

Октябрський райсуд призначив 249 тис. 730 грн застави голові ГО «Громадський контроль» Андрію Храмову, який вимагав від забудовника $17000, щоб він не загострював увагу щодо будівництва багатоповерхівок

11 квітня о 17:30 в Октябрському районому суді Полтави відбулося засідання щодо обрання міри запобіжного заходу голові ГО «Громадський контроль Полтавщини» Андрію Храмову, якого затримали на хабарі — $17000.

10 квітня у Полтаві поліція під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримала Андрія Храмова. Його підозрювали у вимаганні від товариства «Полтавтрансбуд» великої суми грошей, щоб він не загострював увагу щодо будівництва багатоповерхівок, яке веде це підприємство у Полтаві.

Суддя Людмила Савченко призначила підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою строком на 60 діб, з можливістю внесення застави — 247 тис. 730 грн.

Андрій Храмов про мету створення ГО «Громадський контроль Полтавщини»

Нагадаємо, що у лютому 2015 році Андрій Храмов в інтерв’ю телеканалу «ІРТ» розповів про мету створення ГО «Громадський контроль Полтавщини» — це боротьба з корупцією. Антикорупціонер також зробив акцент на законності своїх дій у цій боротьбі.


Автор: Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2019, 12:15 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації