Вхід | Реєстрація

«Активіст» Храмов хотів знести дитячий майданчик під приватні гаражі

«Активіст» Храмов хотів знести дитячий майданчик під приватні гаражі

Окрім $17 тисяч «Полтавтрансбуд» мав знести дитячий майданчик, щоб «антикорупціонер» поставив там приватні гаражі. Більше того — забудовник мав привезти 2 вантажівки із піском для нового дитячого майданчика

ІВ «Полтавщина» повідомляє окремі подробиці справи голови ГО «Громадський контроль» Андрія Храмова, якого 10 квітня затримали на хабарі — він вимагав у ТзДВ «Полтавтрансбуд» $17000 у гривневому еквіваленті.

Окрім чималих грошей «активіст» планував поруч із новобудовою поставити для власних потреб кілька гаражів. Цим планам заважав старий дитячий майданчик. Андрій Храмов вимагав знести старі гойдалки під майбутні гаражі. Можливі нарікання з боку мешканців будинку на вул. Сапіго, 6 (який стоїть поруч із будівельним майданчиком) Храмов хотів попередити за рахунок забудовника, тому вимагав від «Полтавтрансбуду» привезти дві вантажівки з піском для облаштування нового дитячого майданчика, але в іншому місці.

За задумом вимагача, він пояснив би мешканцям, що його громадська організація змусила забудовника піти назустріч громаді. Тоді б на зникнення старого дитячого майданчика і на появу гаражів ніхто б не звернув уваги.

Втім, місцеві мешканці не відмовились від ідеї нового дитячого майданчика. Лист із відповідним проханням вони надіслали на ім’я гендиректора «Полтавтрансбуду» Олексія Ландаря. Можливо, на цей раз обійдеться без «посередників».

До речі, по справі проходить колишній військовий, який виступав саме посередником між «активістом» та забудовником. Однак наразі він проходить по справі свідком і, скоріш за все, щоб пом’якшити для себе покарання — даватиме свідчення проти Андрія Храмова.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2019, 10:07 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації